CSM discută pe 28 martie propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA

CSM discută pe 28 martie propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA

Secția pentru procurori a CSM a decis, joi, să amâne pentru 28 martie discutarea propunerii de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA.

"În ședința de astăzi, 24 martie 2016, având în vedere cererea de amânare formulată de ministrul justiției, doamna Raluca Prună, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea discutării propunerii de reînvestire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA, pentru data de 28 martie 2016, ora 10,00", se precizează într-un comunicat al CSM transmis AGERPRES.

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a transmis către CSM, pe 29 februarie, propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al DNA.

Conform calendarului inițial, joi, 24 martie, era programată intervievarea candidatului, iar pe 25 martie — transmiterea avizului către Ministerul Justiției.

Ca urmare a atentatelor de la Bruxelles, ministrul Prună a cerut CSM reprogramarea interviului, întrucât joi participă la reuniunea Consiliului extraordinar Justiție și Afaceri Interne (JAI).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…