CSM discută pe 28 martie propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA

Secția pentru procurori a CSM a decis, joi, să amâne pentru 28 martie discutarea propunerii de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA.

"În ședința de astăzi, 24 martie 2016, având în vedere cererea de amânare formulată de ministrul justiției, doamna Raluca Prună, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea discutării propunerii de reînvestire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA, pentru data de 28 martie 2016, ora 10,00", se precizează într-un comunicat al CSM transmis AGERPRES.

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a transmis către CSM, pe 29 februarie, propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al DNA.

Conform calendarului inițial, joi, 24 martie, era programată intervievarea candidatului, iar pe 25 martie — transmiterea avizului către Ministerul Justiției.

Ca urmare a atentatelor de la Bruxelles, ministrul Prună a cerut CSM reprogramarea interviului, întrucât joi participă la reuniunea Consiliului extraordinar Justiție și Afaceri Interne (JAI).

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…

4 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

5 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…