CSMS Iași s-a calificat în sferturile Cupei României

CSMS Iași s-a calificat în sferturile Cupei României

CSMS Iași s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, marți seara, după ce a învins-o în deplasare pe Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1 (0-1), într-un meci din optimi. Concordia a deschis scorul prin Florin Răsdan (27), dar ieșenii au reușit să întoarcă rezultatul după pauză, grație golurilor înscrise de Narcis Bădic (50) și Cosmin Frăsinescu (70).

Vineri, ilfovenii învinseseră pe CSMS Iași cu 1-0, chiar în Copou, în etapa a 15-a a Ligii I. Ieșenii s-au impus și în tur la Chiajna, cu 1-0.

CS Concordia Chiajna — CSMS Iași 1-2 (1-0), stadion Concordia — Chiajna
Au marcat: Florin Răsdan (27), respectiv Narcis Bădic (50), Cosmin Frăsinescu (70).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Vlad Bârleanu (București), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (București)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — FRF AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”