CTP, despre bâlbâiala autorităţilor din Bucureşti: Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

CTP, despre bâlbâiala autorităţilor din Bucureşti: Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

Cristian Tudor Popescu s-a arătat revoltat de comportamentul autorităţilor din Bucureşti în privinţa adoptării măsurilor impuse de trecerea în Capitală a ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la peste 3 persoane la mia de locuitori. 

„Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct. La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris gazetarul pe pagina personală de Facebook.

Comentariul acestuia vine în contextul în care, duminică seara, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat la Digi24 că nu a ştiut să spună care este rata de infectare în Bucureşti atunci când a fost întrebat, în cursul zilei de duminică, pentru că se afla „la cumpărături”. Acesta a recunoscut că se mai „bâlbâie” în comunicările sale publice pe tema pandemiei, dar asta doar pentru că este mereu „în tensiune”.

Dialog halucinant. Prefectul Capitalei nu cunoaște datele la zi despre situația epidemiei, pentru că era la cumpărături

Dialog absurd, duminică seara, la Digi24, cu prefectul Capitalei. După ce, la ora 19:00, a făcut unele declarații neclare în legătură cu rata de infecție din București și cu luarea deciziilor în scenariul roșu, prefectul a intrat din nou în direct, la ora 22:30, ca să facă precizări. Numai că s-a dovedit că şeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă nu ştia, nici la 10 ore de la comunicarea publică a datelor oficiale despre situația la zi a epidemiei de coronavirus, care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde. Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...