CTP e letal! „Dăncilă a recunoscut în CEx-ul PSD că e proastă. Un politician cu inteligență medie tăcea. Cu asta vreți să se întâlnească Klaus Iohannis?”

CTP e letal! „Dăncilă a recunoscut în CEx-ul PSD că e proastă. Un politician cu inteligență medie tăcea. Cu asta vreți să se întâlnească Klaus Iohannis?”

CTP a executat-o pe Dăncilă: Cum să te apuci, în plenul CEx al PSD, să îi reproșezi cuiva că te-a făcut proastă? Un politician cu inteligență medie tace. Cu asta vreți să se întâlnească Klaus Iohannis?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 momentul din ședința CEx a PSD în care Viorica Dăncilă i-a reproșat lui Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, că a făcut-o „proastă”.

„Doamna Dăncilă a făcut dovada acelei calități pe care a pronunțat-o dl. Manda.

Prima dovadă: Cum în plenul CEx te apuci să îi reproșezi cuiva că te-a făcut proastă? Un politician cu inteligență medie tace, nu pronunță. Tace și pune deoparte un glonț cu capul retezat pentru respectivul individ”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă ar fi început să plângă în timpul ședinței, din care a ieșit supărată pentru a se întoarce ulterior, comportament pe care jurnalistul l-a etichetat drept unul de „subretă ofensată”.

„Cum să plângi în fața crocodililor de la PSD, e un semn de slăbiciune care îi confirmă calitatea. (...) Cum să te iei de Claudiu Manda acum? E soțul Olguței Vasilescu care ți-a adus cele mai multe voturi din Oltenia. Fără Oltenia, dna Dăncilă poate nu mai intra în turul 2. O altă mișcare care arată că nu gândește”, a spus jurnalistul.

CTP: Cu cine vreți să se întâlnească Iohannis? Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anunțul președintelui Klaus Iohannis că nu va participa la o dezbatere electorală cu șefa PSD, Viorica Dăncilă, contracandidata sa în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

„I-aș întreba pe toți votanții din turul 1 ai lui Klaus Iohannis și pe cei care nu au votat-o pe d-na Dăncilă și care au de gând să nu vină la vot pentru că nu are loc o dezbatere: dumneavoastră ați vrea să vă întâlniți cu Dăncilă? Dumneavoastră personal, ca votant, ați vrea să vă întâlniți și să aveți o discuție intelectuală cu această doamnă?”, a spus Cristian Tudor Popescu.
 
„Cu cine vreți să se întâlnească Klaus Iohannis? Cu o persoană care a scăpat partidul de sub control – dna Dăncilă se face de râs acum, în ședința PSD, și s-o salveze dl Iohannis invitând-o la dezbatere? Am văzut toate dezbaterile de tur 2 din 1990 și până acum, pe una dintre ele am și moderat-o, și niciodată nu a fost prezent în dezbatere un candidat cu nivel intelectual și mental atât de jos. Când te întâlnești – e o chestiune tehnică aici - cu cineva aflat în această condiție și mai are și vreo 15 puncte sub tine, comiți o greșeală uriașă. Nu te întâlnești cu un candidat aflat atât de jos din toate punctele de vedere sub tine. D-na Dăncilă, prin simpla prezență acolo, având în vedere nivelul jos la care se află, nu poate decât să câștige. Dl Iohannis ce să câștige? Eu sunt de acord cu această decizie a președintelui”, a continuat gazetarul.

„Însă, dacă președintele nu face cel puțin o dezbatere liberă cu ziariștii, care după părerea mea va fi mult mai grea decât una cu Viorica Dăncilă, o dezbatere în care să i se pună întrebări de către toată lumea prezentă în sală, dacă nu face o astfel de dezbatere, atunci nu e în regulă. Va fi întrebat de atâtea lucruri pe care nu le-a lămurit, evident că jurnaliștii îl vor întreba, au memorie bună”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Dacă Iohannis se va rezuma la declarații de presă, acest lucru ar fi „jignitor”, a adăugat gazetarul, conform  Digi24.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…