CTP o demolează pe Proasta României: „Este un fake news din cap până-n picioare. Aţi văzut-o la întâlnirea cu Netanyahu?”

CTP o demolează pe Proasta României: „Este un fake news din cap până-n picioare. Aţi văzut-o la întâlnirea cu Netanyahu?”

CTP o demolează pe Proasta României: „Este un fake news din cap până-n picioare. Aţi văzut-o la întâlnirea cu Netanyahu?” Comentariu dur al jurnalistului Cristian Tudor Popescu, despre Proasta României, joi seară la Digi 24.

Dăncila e din cap în picioare un fake news. Uitati-vă de câte ori şi-a schimbat felul, comportamentul, mersul, îmbrăcămintea, de când a ajuns prim-ministru. Femeia asta, doamna asta, este un fake-news complet.

Dar, culmea, a ajuns să vorbească de fake news în faţa Europei. Le spune liderilor UE şi europarlamentarilor că-s dezinformaţi cu situaţia din România. Incredibil! Ea, cea care este un fake news integral!

Aţi văzut-o la întâlnirea cu Netanyahu? N-a înţeles nimic din engleza lui Bibi. Dar s-a luminat brusc la faţă când a auzit cuvintele <> şi <>. Atât a înţeles din vorbele premierului israelian.

Povestea cu fiul înfiat a fost tot un fake news. A încercat s-o folosească pentru a poza în femeia ideală, mama cu suflet bun, ca să mai uite lumea de ordonanţa pe care i-a comandat-o Liviu Dragnea. Mama naţiunii!

Dăncilă este produsul sistemului educaţional de după 1990. Este consecinţa logică a faptului că 40% dintre copiii din România sunt analfabeţi funcţionali. De acolo vine doamna Dăncilă. Nu ştie cuvinte, istorie, politică internaţională. Şi vor mai veni alte doamne Dăncilă din aceste segment social”, a declarat CTP la Digi 24.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...