CTP, tăios cu un editorialist de la Gazeta Sporturilor: Cazul Halep, mărul discordiei

CTP, tăios cu un editorialist de la Gazeta Sporturilor: Cazul Halep, mărul discordiei

Cristian Tudor Popescu a oferit o perspectivă sumbră , în ceea ce privește cazul de dopaj al Simonei Halep. Declarația reputatului comentator a venit după ce, încă de la izbucnirea scandalului, CTP și-a manifestat susținerea pentru „Simo“.

Cristian Tudor Popescu are editoriale foarte apreciate, publicate, periodic, de Gazeta Sporturilor.

Văzând ultimele declarații date de CTP, editorialistul „Gazetei Sporturilor“, Cristian Geambașu, a publicat un text în care s-a arătat surprins de ultimele afirmații ale colegului său din pagina de opinii. Doar că acest text n-a fost pe placul lui CTP! Care a revenit asupra subiectului, în stilul său caracteristic, printr-un material publicat chiar de gsp.ro.

Ce a comentat CTP despre editorialul lui Geambașu?

În legătură cu aceste afirmații, pe care le numesc, ca să fiu politicos, fără acoperire, am de spus următoarele:

- nu am fost niciodată suporter necondiționat, „patriotic”, al Simonei Halep, dovadă multele articole în care am criticat-o când era cazul, unele chiar în GSP, pe care autorul articolului e de presupus că ar fi trebuit să le vadă înainte de a scrie;

- intervenția mea „recentă” privind Roxadustatul în suplimente alimentare, apărută în urma unei întrebări care mi s-a pus vineri, într-o întâlnire cu cititorii la Brașov, este o reluare punct cu punct a ceea ce am spus acum aproape 2 luni, declarație preluată și de GSP, de care autorul, iarăși, nu ține seama, reclamând gaia-mațu că „noi am scris asta mai de mult”;

- afirmația subsemnatului „Nu pot să cred că Simona ar recurge vreodată la o astfel de modalitate ca să-și îmbunătățească performanța” rămâne în continuare neclintită, cum lesne se poate observa dacă nu ești dus de rea-voință. Am spus doar că nu cred în logica soluției de apărare aleasă de avocații Simonei, atunci când a fost comunicată publicului de către judecătorul Cristian Jura de la TAS.

Deci: nu s-a produs nicio schimbare „de ultimă oră” în opiniile subsemnatului, în legătură cu nevinovăția morală a Simonei Halep și cu șansele ei de a scăpa fără sancțiune.

Mă întristează însă faptul că, dacă rezonează cu „nedumerirea” din zisul articol, GSP nu mi-a dat un telefon ca să mă întrebe: „Ce s-a întâmplat?”...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?