CTP: ULTIMATUMUL lui Iohannis ori e PROSTIE, ori e DIVERSIUNE. Înclin spre PROSTIE

CTP: ULTIMATUMUL lui Iohannis ori e PROSTIE, ori e DIVERSIUNE. Înclin spre PROSTIE

Cristian Tudor Popescu consideră că inițiativa președintelui, că așteaptă ca societatea civilă să-și nominalizeze reprezentanții și să-i trimită propunerile pe mail, este „ori prostie, ori diversiune. Înclin spre prostie”. 

„Să-l numesc ultimatumul prostiei? Altă justificare nu e decât cea de încercare de divizare a manifestanților, o diversiune. Ori e o prostie, ori e o diversiune. Cum să faci așa ceva? Să le pui „sula-n coastă”? Să îi obligi pe oameni să producă reprezentanți? Să reduci toți oamenii din stradă la 5-10-15 care să vină în fotoliile alea luxoase? Dacă vrea să ia contact cu ce vrea strada, să meargă la Universitate, să meargă în alte orașe, nu să cheme la Cotroceni. Nu știu ce e mai rău, prostie sau diversiune la nivelul Președinției. Înclin spre prostie.

Cel mai grav e că pot apărea facțiuni, să înceapă să se certe... ar fi o imensă prostie. Natura acestei mișcări este „Cu toții, împreună!”. Mai am o soluție: domnul Iohannis să îi primească pe toți la Cotroceni, să vină zeci de mii acolo.''

NR. Ultimatumul expiră la ora 24.00


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele