CTP: „Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri”

CTP: „Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri”

Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul României contra Israelului și a tras concluziile de rigoare.

Jurnalistul n-a fost atât de entuziasmat de performanța tricolorilor, ironizând parcursul echipei lui Iordănescu și atribuind meritul ajungerii la turneul final fanilor României.

"Cine merită calificarea

Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel și Elveția, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naționala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene. Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiții și statornic entuziaștii suporteri ai tricolorilor, care și-au înghițit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubași.

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este imperios necesar ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași", a scris el pe facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat