Cu 221 de cazuri, Bucureștiul rămâne pe primul loc atât la raportările noi cât și ca total al persoanelor infectate

Cu 221 de cazuri, Bucureștiul rămâne pe primul loc atât la raportările noi cât și ca total al persoanelor infectate

București, Argeș și Prahova sunt zonele cu cele mai multe raportări noi de infectare cu coronavirus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

La polul opus, județele Satu Mare, Botoșani și Teleorman sunt cele care au raportat cel mai mic număr de îmbolnăviri cu virusul SARS-Cov-2. Ca număr total al cazurilor confirmate, Capitala rămâne liderul acestui nefericit clasament, fiind urmată de Suceava, Argeș și Brașov. Reamintim că, față de raportarea de vineri, au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 713 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
După numărul total de persoane infectate, situația pe județe stă ca în graficul de mai jos (click pentru a mări imaginea):


 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

5 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova