Cu sapa, ca la ȘERPI!/Viața FABULOASĂ a BEIZADELEI Mihnea Năstase. „SINUCIGAȘUL” îi plânge de milă: „Suntem colonie”

Cu sapa, ca la ȘERPI!/Viața FABULOASĂ a BEIZADELEI Mihnea Năstase. „SINUCIGAȘUL” îi plânge de milă: „Suntem colonie”

Adrian Nastase si-a manifestat, miercuri, ingrijorarea fata de viitorul baietilor sai, Mihnea si Andrei, pentru ca „viata intr-o colonie va fi tot mai grea”. 

„Nu mi-e indiferent viitorul, mai ales gandindu-ma la Andrei si la Mihnea. Desi nu sunt optimist. Viata intr-o colonie va fi tot mai grea”, a scris Adrian Nastase pe Blogul sau. 

Insa fiul sau cel mic, Mihnea Nastase, nu pare deloc ca are vreo neliniste sau ca viata sa devine tot mai grea, dezvăluie Aktual24.ro. Dimpotriva.  Potrivit imaginilor postate pe retelele de socializare, Mihnea Nastase are o viata fabuloasa, de nabab. El poarta branduri de lux si face inconjurul lumii impreuna cu iubita sa, Corina Corolevschi. Restaurante de lux, statiuni de lux, insule din paradisuri tropicale (Mauritius), nicio destinatie exclusivista nu-i este straina „colonizatului” Mihnea Nastase. De altfel el lucreaza chiar la Bruxelles, „capitala imperiului”, unde este  angajat ca asistent al unui europarlamentar PSD pe un salariu de peste 3.000 de euro/lunar.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!