Cu sapa, ca la ȘERPI!/Viața FABULOASĂ a BEIZADELEI Mihnea Năstase. „SINUCIGAȘUL” îi plânge de milă: „Suntem colonie”

Cu sapa, ca la ȘERPI!/Viața FABULOASĂ a BEIZADELEI Mihnea Năstase. „SINUCIGAȘUL” îi plânge de milă: „Suntem colonie”

Adrian Nastase si-a manifestat, miercuri, ingrijorarea fata de viitorul baietilor sai, Mihnea si Andrei, pentru ca „viata intr-o colonie va fi tot mai grea”. 

„Nu mi-e indiferent viitorul, mai ales gandindu-ma la Andrei si la Mihnea. Desi nu sunt optimist. Viata intr-o colonie va fi tot mai grea”, a scris Adrian Nastase pe Blogul  sau. 

Insa fiul sau cel mic, Mihnea Nastase, nu pare deloc ca are vreo neliniste sau ca viata sa devine tot mai grea, dezvăluie Aktual24.ro . Dimpotriva.  Potrivit imaginilor postate pe retelele de socializare, Mihnea Nastase are o viata fabuloasa, de nabab. El poarta branduri de lux si face inconjurul lumii impreuna cu iubita sa, Corina Corolevschi. Restaurante de lux, statiuni de lux, insule din paradisuri tropicale (Mauritius), nicio destinatie exclusivista nu-i este straina „colonizatului” Mihnea Nastase. De altfel el lucreaza chiar la Bruxelles, „capitala imperiului”, unde este  angajat ca asistent al unui europarlamentar PSD pe un salariu de peste 3.000 de euro/lunar.












Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…