Culiță Sterp, prima reacție după accidentul provocat. Ce-i transmite bărbatului pe care l-a lovit

Culiță Sterp, prima reacție după accidentul provocat. Ce-i transmite bărbatului pe care l-a lovit

Manelistul Culiță Sterp a oferit, marți după-amiază, printr-un clip video publicat pe TikTok primele declarații după ce a provocat un accident rutier în Cluj.

Culiță Sterp i-a cerut scuze bărbatului implicat în accidentul rutier. Foto: Arhivă

Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați. Doar că, sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vă vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză, sincer”, a afirmat manelistul.

Culiță Sterp a ținut să-i ceară scuze și bărbatului, în vârstă de 32 de ani, implicat în accidentul rutier.

Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile. Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de situația în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu. Știu că am dezamăgit și că poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că absolut toți greșim”, și-a continuat acesta mesajul.

De asemenea, el a afirmat că acest accident a fost o lecție foarte importantă.

Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care să îmi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea, în bine, că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit pentru că, sincer, chiar le-am meritat. Au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut și o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate”, a mai adăugat Sterp.

Amintim că în urmă cu o săptămână, manelistul a provocat un accident rutier în centrul Clujului. În momentul evenimentului rutier Culiță Sterp se afla sub influența băuturilor alcoolice și sub influența unor substanțe psihoactive . Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind eliberat și plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit IPJ Cluj, anchetatorii au extins urmărirea penală și pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București