Cum a câștigat o femeie 500.000 de lire sterline, returnând haine pe care le-a furat

Cum a câștigat o femeie 500.000 de lire sterline, returnând haine pe care le-a furat

Narinder Kaur a fost „creierul” operațiunii, înșelând marile magazine cu peste 500.000 de lire sterline prin returnarea unor obiecte pe care, de fapt, nu le-a cumpărat niciodată, ci le-a furat.

Femeia a furat hainele pe care le-a „rambusat” apoi FOTO Ladbible.com

Femeia din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul lunii martie.

O investigație asupra finanțelor sale a arătat că primea cu mii de lire sterline mai mult decât cheltuise în magazine cu produse de marcă.

Ancheta a arătat că Narinder Kaur a primit 60.787,09 lire sterline în rambursări de la un magazin în care a cheltuit doar 5.172,73 lire sterline, scie Ladbible.com .

De asemenea, a primit alte 42.853,65 lire sterline în rambursări de la un magazin, deși cheltuise acolo doar 3.681,33 lire sterline.

De asemenea, a mai fraudat un alt magazin cu peste 14.500 de lire sterline, a declarat instanța. În total, femeia a „recuperat” 500.000 de lire sterline, bani pe care nu i-a cheltuit niciodată.

Și-a schimbat numele

Kaur a întreprins o fraudă de lungă durată și de mare amploare. A fost o slujbă cu normă întreagă foarte profitabilă care, în mod demonstrabil, i-a adus peste jumătate de milion de lire sterline în această perioadă de infracțiuni. Ea a făcut eforturi extraordinare pentru a-și duce la îndeplinire înșelăciunile, căutând să găsească o modalitate de a înșela un comerciant cu amănuntul și apoi călătorind în toată țara pentru a reproduce frauda”, a declarat Giovanni D'Alessandro, procuror senior al Coroanei la CPS West Midlands.

De asemenea, și-a schimbat numele în mod legal și a deschis noi conturi bancare și carduri de credit sub o a doua identitate pentru a evita detectarea . Ea se confruntă acum, în mod corect, cu o pedeapsă semnificativă pentru infracțiunile sale, iar procuratura va căuta să recupereze cât mai multe din câștigurile sale ilicite, după cum permite legea”, a mai spus ea.

Kaur va fi condamnată la o dată ulterioară, dar a fost avertizată să se aștepte la o pedeapsă cu închisoarea „considerabilă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante