Cum a fost jefuit un șofer de TIR în timp ce dormea într-o parcare din Germania

Cum a fost jefuit un șofer de TIR în timp ce dormea într-o parcare din Germania

Trei bărbați s-au dat drept polițiști, când au trezit un șofer de camion, într-o parcare de pe A7, în Germania. Ei au susținut că au vrut să efectueze un control de rutină, dar de fapt își jefuiau victima. Adevărații polițiști caută acum martori, scrie cotidianul regional Goettinger Tageblatt.

Polițiștii din Germania cer acum informații posibililor martori.

Șoferul român de camion a devenit victima unui furt în zona de odihnă Schlochau, lângă Northeim, pe A7, potrivit Libertatea.ro.

La scurt timp după miezul nopții de joi spre vineri, trei bărbați s-au apropiat de cabina în care dormea ​​bărbatul din România. Unul dintre ei a trezit victima și a susținut că e un control de rutină efectuat de poliție. În timp ce șoferul era distras în acest fel, ceilalți doi făptași i-au sustras o geantă, haine și un portofel. Au fugit cu prada de câteva mii de euro.

Adevărații polițiști cer acum informații posibililor martori. Oricine a observat ceva poate contacta poliția din Northeim.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?