Cum a fost „răsplătit” angajatul unui restaurant cunoscut în toată lumea după 27 de ani de muncă VIDEO

Cum a fost „răsplătit” angajatul unui restaurant cunoscut în toată lumea după 27 de ani de muncă VIDEO

Un angajat al Burger King a încasat 400.000 de dolari din donații, după ce lanțul de restaurante fast-food l-a răsplătit doar cu un cadou mic pentru cei 27 de ani de muncă, relatează Business Insider .

Kevin Ford nu a lipsit niciodată de la serviciu în 27 de ani. Foto Captură video TikTok/ thekeep777

Kevin Ford, bucătar și casier la fast-food-ul Burger King aflat în incinta Aeroportului Internațional Harry Reid din Paradise, Nevada, a devenit viral în vara anului trecut cu un videoclip în care spunea că nu a lipsit niciodată de la serviciu în 27 de ani . În videoclip, el a arătat punga cu cadouri pe care compania i-a oferit-o pentru a-i răsplăti loialitatea : un bilet la film, o ceașcă Starbucks, o pungă de bomboane, două pixuri, două brelocuri și prăjituri cu cu ciocolată.

La fel ca majoritatea marilor companii, au cam pierdut legătura cu angajații lor", a afirmat Ford pentru TMZ anul trecut. El a spus că a fost recunoscător pentru cadouri, dar că acestea păreau a fi lucruri pe care compania „le avea prin preajmă".

În urma popularizării videoclipului pe rețelele de socializare, una dintre fiicele lui Ford a creat o pagină GoFundMe . Ea a scris pe pagină că Ford a început să lucreze la restaurant pe vremea când era tată singur, după ce a obținut custodia primelor sale două fiice.

Tatăl meu continuă să lucreze acolo, pentru că, deși pare tânăr, se apropie de vârsta pensionării și plecarea l-ar costa pensia", se arată în descrierea paginii GoFundMe. „În niciun caz nu cerem bani și nici el nu se așteaptă la vreun ban, dar dacă cineva vrea să îl ajute cu ceva, i-ar plăcea să își viziteze nepoții”, se mai arată pe GoFundMe. Ford și-a vizitat nepoții din Texas după ce a încasat banii din donații.

Mă simt ca și cum întreaga lume m-a ajutat", a afirmat Ford pentru Today în luna decembrie. „Este în continuare ca un vis din care sper să nu mă trezesc niciodată”, a mai adăugat el.

Astfel, bărbat a încasat peste 402.000 de dolari din donații, iar printre cei care au decis să ajute cu o sumă de bani se numără și actorul David Spade.

Burger King nu a răspuns la solicitările de comentarii făcute pentru a afla dacă bărbatul a primit și alte recompense din parte companiei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană