Cum a murit „chirurgul vedetelor”, Călin Doboș, la doar 48 de ani

Cum a murit „chirurgul vedetelor”, Călin Doboș, la doar 48 de ani

Medicul estetician Călin Doboș, supranumit și ”chirurgul vedetelor", a murit miercuri, 26 octombrie, după ce a fost implicat într-un accident în București, în timp ce se afla pe motocicletă.

Accidentul a avut loc pe podul Basarab. Când a vrut să facă o depășire, la urcarea pe pod, medicul a pierdut controlul motocicletei, a lovit bordura și a ricoșat în stâlp.

Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani, potrivit Antena 3.

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a transmis Poliția într-un comunicat.

În 2020, medicul estetician a fost condamnat pentru ucidere din culpă, după ce o pacientă pe care a operat-o a murit în urma unei intervenții de liposucție.

”Chirurgul vedetelor” a murit într-un accident de motocicletă. Călin Doboș avea 48 de ani



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?