Cum a murit cu zile un tânăr de 25 de ani. A fost operat de apendicită, dar avea o boală cumplită

Cum a murit cu zile un tânăr de 25 de ani. A fost operat de apendicită, dar avea o boală cumplită

Un tânăr din Marea Britanie a sfârșit în mod tragic după ce medicii care l-au consultat au pus un diagnostic greșit. Deși au văzut că analizele pacientului nu erau în parametri, dar, cu toate acestea, l-au trimis acasă. Bărbatul în vârstă de 25 de ani avea în realitate o tumoră cerebrală.

Tânărul a fost operat, deși nu era cazul FOTO Shutterstock

Joshua Warner, din Crayford, a mers la spital acuzând dureri de cap și stări de rău în luna iunie 2023, unde i s-a făcut o tomografie computerizată. Bărbatul a fost operat de apendicită, iar câteva ore mai târziu i s-a făcut din nou rău, astfel că a fost supus mai multor analize, relatează The Mirror.

Chiar dacă medicii au descoperit o „anomalie” la nivelul creierului său, tânărul a fost externat, doctorii precizând că a fost vorba de o eroare de calculator. Familia sa a declarat că medicii au spus că anomalia a fost menționată ca fiind „o problemă cu aparatul de scanare".

Cu o altă ocazie, bărbatul ar fi fost acuzat că a luat droguri după ce un medic a găsit opioide în organismul său și nu și-a dat seama că i se prescrisese un tratament cu codeină. Familia este distrusă de moartea tânărului, dar și revoltată de eroarea uriașă pe care au făcut-o medicii.

Cancer cerebral agresiv

Joshua nu avea nicio durere de stomac, dar a doua zi, i s-a scos apendicele", a spus mama tânărului.

Tânărul a mers de mai multe ori la spital și a fost internat de urgență, după ce a leșinat în casa bunicilor săi. Supus unor teste suplimentare, s-a descoperit o tumoră cerebrală uriașă.

În septembrie, o biopsie a identificat tumora ca fiind un cancer cerebral agresiv. Familia sa a declarat că i s-a dat un prognostic de trei luni, dar el a murit 12 zile mai târziu.

„Îi plăcea să îi facă pe oameni să râdă. A fost un frate și un fiu extraordinar. A fost un om fantastic", a mai spus mama tânărului pentru sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat