Cum a rămas un boxer gol goluţ în faţa mulţimii, la cântarul oficial - VIDEO

Cum a rămas un boxer gol goluţ în faţa mulţimii, la cântarul oficial - VIDEO

Proba cântarului. Se întâmplă la copii, se întâmplă la femei ajunse la maturitate care simt că mariajul le e pus în pericol, se întâmplă la pugilişti. Se întâmplă. Acum a fost rândul lui Andrew Cancio.

Pugilistul Andrew Cancio a rămas dezbrăcat complet în faţa oamenilor ce asistau la cântarul oficial - VIDEO

Din nefericire pentru sportivul american, el a întâmpinat dificultăţi în a intra în ringul de box pentru că o fatalitate s-a întâmplat în timpul probei cântarului. Atârna greu. E cunoscut faptul că e nevoie să cântăreşti exact cât trebuie pentru a intra în ring la o anumită categorie de greutate.

Precedând lupta dintre Canelo Alvarez şi Liam Smith, pugilistul de origine californiană Andrew Cancio, care tocmai se pregătea să-i dea o lecţie oponentului sau, Joseph Diaz, a lăsat publicul de pe AT&T Stadium “pur şi simplu perplex”.

În lumea box-ului se ţine cont de toate detaliile mici, de amănunte insesizabile pentru ochiul profan al privitorului. Şi cel mai mic obiect de vestimentaţie pare că trage la cântar. Că să fie siguri, cei din staff-ul sportivului de 27 de ani şi-au instruit elevul să se dezbrace complet înainte de cântărire, acesta rămânând gol puşcă în faţă celor de faţă.

Din fericire, echipa lui Cancio, care era acolo, a avut suficientă prezenţă de spirit cât să intervină la timp şi să acopere cu o perdea corpul luptătorului lor.

Există şi un video care îl prezintă pe Cancio apărând în faţă mulţimii, în spatele acelei perdeluţe, care, la un moment dat, este scăpată din mâinile vigilente ale unuia dintre membrii echipei sale.

Întâmplarea a făcut că sportivul să fie suficient de atent cât să-şi acopere la timp corpul complet nud şi să poată intra în ring pentru a-i ţine piept lui Diaz, care l-a şi bătut în runda a 9-a competiţiei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...