Cum a reacționat Fuego la adresa lui Mihai Bendeac care s-a declarat uimit de succesul artistului

Cum a reacționat Fuego la adresa lui Mihai Bendeac care s-a declarat uimit de succesul artistului

Mihai Bendeac a declarat de curând că este uimit de succesul impresionat pe care îl are artistul Fuego. Acesta a auzit declarațiile actorului și a replicat spunând că Bendeac a exagerat cu laudele.

Paul Surugiu (Fuego)

Fostul jurat de la emisiunea iUmor, Mihai Bendeac, a văzut unul dintre concertele lui Fuego și a fost impresionat să vadă câte flori primește la final din partea admiratoarelor. El l-a comparat pe Fuego cu Ștefan Bănică, Loredana Groza sau Delia ca notorietate.

„M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur.”, a spus Mihai Bendeac.

Fuego a acordat un interviu pentru Unica.ro unde a vorbit și despre o posibilă colaborare cu actorul Mihai Bendeac. El a fost întrebat dacă ar împărți scena cu Mihai Bendeac la teatru. Fuego a răspuns că Mihai Bendeac l-a ridicat mai sus decât e cazul, exagerând cu laudele, dar nu ar spune nu vreunei provocări.

„Mihai a avut o reacție în online cu privire la concertele mele. El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă, ci doar un om care face artă și o dăruiește oamenilor. Era uimit de cum vin oamenii cu flori la concertele mele.

Apoi, eu nu spun nu provocărilor de orice fel. Sunt deschis proiectelor noi, ipostazelor care să mă provoace și care să mă scoată cumva din zona de confort. Ca absolvent de actorie și om pasionat de teatru din fragedă pruncie, mă tentează ideea de a fi pe scena unui teatru interpretând un rol într-o piesă celebră. Fiecare experiență pe care o putem trăi înseamnă un dram în plus de înțelepciune, de testare a limitelor”, a explicat Fuego, potrivit Libertatea .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu