Cum a reacționat Gigi Becali după ce FCSB a obținut calificarea în grupele Conference League

Cum a reacționat Gigi Becali după ce FCSB a obținut calificarea în grupele Conference League

Gigi Becali a avut o primă reacție după calificarea echipei sale în grupele Conference League. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre jucătorii pe care i-a remarcat în această partidă.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce FCSB a obținut calificarea în grupele Conference League

Jucătorul care l-a impresionat pe patronul de la FCSB a fost Florinel Coman despre care a spus că a fost "demențial". Cel mai bun jucător de pe teren, în opinia lui Becali, a fost Cordea, urmat de Coman.

Coman a fost demențial, pasă de gol, 11 metri. A fost extraordinar. Pe primul loc îl pun pe Cordea și pe locul doi pe Coman. Pe Edjouma de ce, că a dat un gol? M-ați întrebat dacă am remarcat. Dacă sunt bucuros de calificare, pentru ce m-ai întrebat de Tavi Popescu? Știți cum a jucat”, a spus Gigi Becali, la PRO Arena.

Gigi Becali a fost mulțumit de jocul echipei sale și a făcut calculul după calificarea în grupele Conference League.

Important e că am câștigat, că luăm bani, ca să putem să creștem. Trei milioane luăm fiecare (n.r.- FCSB și CFR). Dacă câștigăm, 500.000 de victorie în grupe. Mai dau bani de la mine? Am luat până acum un milion, plus trei milioane pentru calificare de euro, 1,5 milioane din bilete, 1,5 din marketpool și meciuri.

Deci vreo șapte milioane! Mai dau de la mine vreun ban? Acum o să vină spectatori și în campionat. N-am, domnul Naum, nicio treabă. Acum orice ban pe care-l investești aduce plus valoare. Dacă ai echipă mai bună, crește cota jucătorilor în Conference”, a transmis Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de pe Digisport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro