„Cum a-ţi putut scrie aşa aberaţii. Î-mi pare comandă”/Țara râde de Ghiță, că e de la PSD, dar de analfabetul ăsta de la PNL ce ziceți?

„Cum a-ţi putut scrie aşa aberaţii. Î-mi pare comandă”/Țara râde de Ghiță, că e de la PSD, dar de analfabetul ăsta de la PNL ce ziceți?

Pe data de 4 martie, toată presa a relatat situaţia a doi parlamentari teleormăneni care au depus la Senat un amendament la legea privind funcţionarea grădinilor zoologice. Prin amendamentul respectiv, aceştia deschideau permisiunea oribilă ca animalele "în surplus" de la zoo să poată fi vândute, sacrificate, date către circuri sau activităţi de vânătoare, relatează jurnalista Carmen Dumitrescu în presshub.ro.

Situaţia a generat o întreagă vâlvă la nivel naţional, iar Investigatoria (platforma jurnalistei menţionate) nu s-a ferit să scrie despre subiect, aşa că, două zile mai târziu, cei doi iniţiatori ai amendamentului menţionat, deputatul PNL Ică Florică Calotă şi senatorul PNL Maria Stoian, au decis să retragă amendamentul, afectaţi de presiunea publică. Ca atare, în cele din urmă, cei doi au dat semne ca şi-au înţeles eroarea.

Potrivit jurnalistei, Ică Florică Calotă doar a dat impresia asta, pentru că a aşteptat să se lase noaptea pentru a-şi vărsa frustrarea în direcţia semnatarei articolului din publicaţia online Investigatoria. A urmat o conversaţie plină de erori gramaticale.

"Numeroasele erori gramaticale au făcut ca mesajul să fie destul de greu de înţeles. (...) Trecând, însă, şi peste misoginism, am remarcat modul de adresare şi felul în care deputatul îşi scrie ideile în cadrul unui dialog scris cu un jurnalist. Dar concluziile nu le tragem noi, ci doar vă arătăm în cele ce urmează cum s-a derulat dialogul, cum scrie alesul neamului şi cum se adresează unui om pe care în mod cert îl desconsideră. Şi da, Ică Florică Calotă are dreptul să desconsidere şi să ironizeze pe cine vrea la nivel personal", a declarat Carmen Dumitrescu.

(investigatoria.ro)

Vezi şi alte exemple de mesaje de la deputatul PNL în Investigatoria.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…