Cum arată astăzi escrocul de pe Tinder care a păcălit zeci de femei cu sume colosale

Cum arată astăzi escrocul de pe Tinder care a păcălit zeci de femei cu sume colosale

Simon Leviev a fost principalul „actor” în documentarul Escrocul de pe Tinder. Potrivit informațiilor furnizate de oamenii legii, acesta ar fi păcălit femeile pentru aproape 10 milioane de euro, bani pe care îi obținea de la ele după ce le făcea să se îndrăgostească de el, ca mai apoi să le spună că îl urmărește mafia diamantelor și că are nevoie urgentă de bani.

După ce a fost condamnat la 15 luni de închisoare pentru furt, fals și fraudă, Simon Leviev a revenit în social media, mai puternic ca niciodată.

Acesta nu a avut nicio reținere să-și etaleze mașinile de lux, adevărate bijuterii pe 4 roți și nici hainele de firmă pe care încă își mai permite să le cumpere. Cu toate că nu credem că mai există un profil real al acestuia, sunt profiluri de Instagram care conțin fotografii recente cu Simon Leviev , postate în luna decembrie a anului trecut.

Născut ca Shimon Hayut în Bnei Brak, un oraș situat la est de Tel Aviv, Simon Leviev și-a schimbat numele, dar, de fapt, nu avea nicio legătură cu familia magnatului israelian al diamantelor. El a fugit inițial din Israel în 2011 pentru a evita să fie judecat pentru infracțiuni legate de fraudă pe care le comisese la începutul anilor 2000 și s-a îndreptat spre Finlanda, unde ar fi început să conducă schema descrisă în documentarul Netflix. În 2015, a stat doi ani în închisoarea finlandeză după ce a înșelat trei femei, iar la eliberarea din 2017 s-a întors în Israel. Înainte de a putea fi arestat, a evadat din nou, îndreptându-se din nou spre Europa, unde The Tinder Swindler reia povestea lui Cecille, femeia care a avut prima puterea să reacționeze vizavi de infracțiunile pe care sesiza că le făcea Leviev.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească