Cum arată interiorul celui mai mare și mai luxos avion privat din lume. Cu prețul unui singur bilet îți poți cumpăra mai multe case în România

Cum arată interiorul celui mai mare și mai luxos avion privat din lume. Cu prețul unui singur bilet îți poți cumpăra mai multe case în România

Avionul Boeing 747-8, supranumit "Flying Mansion" (Conacul zburător, n.r.) este cel mai mare avion privat din lume și oferă o noapte de neuitat în unul dintre luxoasele sale paturi potrivite pentru un rege, presărate cu elemente din aur, perne și decoruri sofisticate, potrivite pentru un miliardar.

Un Boeing 747-800 similar celui transformat în „vila cu aripi“ Foto Shutterstock

Boeingul se remarcă față de celelalte avioane de mare capacitate datorită eleganței și stilului său interior, arată The Sun .

Scara aurită duce către camerele luxoase ale avionului

Scara aurită duce către camerele luxoase ale avionului FOTO Cabinet Alberto Pinto

Cu mai multe zone de locuit spațioase, săli de mese și o gamă întreagă de dormitoare, inclusiv un apartament principal, cu cel mai grozav dormitor „zburător”. Extrem de spațios, avionul este comparat cu o vilă de lux, fiind plin de cele mai fine materiale, cum ar fi lemnul exotic, dar și obiecte de mare preț.

Avionul a zburat pentru prima în noiembrie 2005 și poate găzdui până la 467 de pasageri la bord, iar o singură aripă măsoară aproximativ 70 de metri.

Mobilat și dotat manual

A durat 4 ani ca avionul să fie mobilat și dotat manual de firma de design franceză Cabinet Alberto Pinto. Dormitorul principal este, fără îndoială, camera cea mai impresionantă din Boeing 747-8, deoarece se află direct în partea frontală a avionului, sub cabina piloților.

Acest lucru îi oferă cea mai mare intimitate din avion, deoarece este cel mai departe de motoarele zgomotoase și nu comunică cu celelalte camere. Patul confortabil de dimensiuni mari este situat în centrul camerei, care este acoperită cu auriu strălucitor pentru a da senzația de lux.

O sală de odihnă cu bibliotecă și televizor gigant

O sală de odihnă cu bibliotecă și televizor gigant FOTO Cabinet Alberto Pinto

O lampă de lectură personalizată, mese de noptieră poziționate impecabil și suporturi de pahare în perete îi oferă proprietarului satisfacția completă. Întregul avion este dotat cu lumini care pot fi controlate printr-un dispozitiv inteligent.

Dormitoarele au băi proprii care „îți taie cu adevărat respirația”. O scară grandioasă - făcută în întregime din aur - te duce de la dormitorul principal până la etajul principal al avionului.

Acest etaj este considerat cea mai mare punte superior al oricărui avion realizat vreodată și îi întâmpină pe oaspeți cu o cameră de zi imensă plină de tot ce poate dori o persoană în călătoria sa de lungă distanță. Diverse biblioteci în culori și un televizor cu ecran plat uriaș îi așteaptă pe cei care se așază pe canapeaua intimă, iar operele de artă impecabile acoperă pereții modelați.

Luxul este cuvântul de ordine pentru acest avion

Luxul este cuvântul de ordine pentru acest avion FOTO Cabinet Alberto Pinto

O altă cameră are încă trei canapele suplimentare, perfecte pentru o noapte de jocuri și discuții cu cei dragi.

Recent, a fost anunțată o mega vânzare pentru "cel mai scump bilet de avion din lume," iar norocoșii pasageri se bucură de o experiență de cinci stele la 9.000 de metri în aer.

Cabina de lux îți oferă o baie privată, un pat dublu, o zonă de odihnă, o masă cu șampanie și caviar și chiar o gamă de cadouri speciale pe care le poți lua cu tine.

Avionul aparține companiei Etihad's și se numește The Residence, iar un singur bilet poate ajunge la 365.000 de lire sterline pentru o călătorie de 90 de minute, mai scrie The Sun.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB