Cum arată vila din Italia a lui Cherecheș

Cum arată vila din Italia a lui Cherecheș

Surprizele din actele pe care Cherecheș le avea asupra sa în momentul în care a fost capturat de poliția germană: el circula cu cartea de identitate emisă de statul român, o veche legitimație de deputat – el nu mai era parlamentar din 2011 – o carte de identitate emisă de Italia și o legitimație emisă de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere a ministerului de Interne, vizată ultima oară în 2022, scrie defapt.ro .

Edilul-șef nu avea nici un act care să-l indice ca primar al Băii Mari și nici pașaport.

Pe legitimația emisă de asociația rezerviștilor din ministerul de Interne scrie că Cherecheș ar fi fost „P.C.” – probabil personal civil sau contractual – și era membru al acestei structuri din 2020. Dar primarul Băii Mari nu a lucrat niciodată în ministerul de Interne, iar singura sa legătură cu armata pare a fi un curs la Universitatea Naţională de Apărare Carol I, Colegiul de Apărare, din 2008.

Cartea de identitate emisă de Italia arată că Cherecheș domicilia în Via Madonna del Loreto, 7, Villa Literno, Provincia Caserta.

Aceasta este o localitate la nord de Napoli. Pe Google Maps, deși filmarea din aprilie 2023 nu este foarte precisă, la această adresă pare a fi o vilă impozantă, cu storurile trase.

În sfârșit, Cherecheș mai avea o legitimație de deputat, dar el a fost ales primar în 2011, când a părăsit Legislativul.

Primarul Cătălin Cherecheș s-a opus polițiștilor germani care l-au reținut, așa că s-a ales cu o rană la bărbie, o „lacerație”. „O lacerație este cauzată de un impact fizic scurt, puternic, cum ar fi lovirea de ceva sau ciocnirea de colțul unei piese de mobilier”, explică site-ul leucoplast.ro.

La momentul capturării sale, edilul-șef al Băii Mari avea asupra sa 3.265 de euro, aproximativ 150 de euro în forinți și o sumă în lei, echivalentul a 320 de euro.

El circula cu mașina condusă de mătușa sa, un Mercedes Benz C Klasse AMG, cu număr de înmatriculare de Neu Ulm.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat