Cum arătau finaliștii unui concurs de frumusețe din 1919. „Suntem mai urâți decât strămoșii noștri” FOTO

Cum arătau finaliștii unui concurs de frumusețe din 1919. „Suntem mai urâți decât strămoșii noștri” FOTO

O imagine cu finaliștii unui concurs de frumusețe din 1919 face cât o mie de cuvinte. Imaginea, care a fost postată pe un grup de Facebook, a devenit virală și a strâns o mulțume de comentarii deja din prima oră.

Forfotă mare pe Calea Victoriei, în zona Cercului Militar, în perioada interbelică FOTO: pmb.ro

Fotografia a postată pe grupul de Facebook Constructori și meseriași în construcții și a captat imediat atenția internauților.

„Așa arătau meseriașii în 1919, parcă am mers înapoi în loc să dăm în față. Suntem mai urâți decât strămoșii noștrii.

Doamnelor și domnișoarelor, vă provoc: alegeți un favorit, de la 1 (cel din extrema stângă) la 6 (cel din extrema dreaptă). Neapărat cu motivarea alegerii.

Finaliștii unui concurs de frumusețe masculină, 1919”, a scris autorul postării glumețe.

Comentariile nu au întârziat, desigur, iar cei mai mulți dintre membrii grupului s-au amuzat copios pe această temă. În doar câteva minute, mulți dintre ei au răspuns provocării. Și nu au fost doar doamne și domnișoare, din contră.

„Cel fără mustață a fost alesul”, a spus cineva, iar răspunsul postării i-a replicat: „În acele vremuri erau preferați cei cu mustață, ăla fără era o anomalie.” „Coșmar” s-a limitat altul la un singur cuvânt pentru a-și descrie părerea.

image

Însă alții nu au gustat absolut deloc gluma și au protestat, iar unii au considerat chiar că postarea nu se potrivește deloc cu tematica grupului. „O altă aberație. Mai există admini pe aici la Constrcutori și meseriași în construcții?!”, a atacat altul.

Dacă mai apar multe postări care nu au nici o legătură cu tema grupului, îl voi părăsi, îmi irosesc timpul pe rahaturi și asta nu-mi place!”, l-a susținut altcineva Au existat și unii care au recepționat corect mesajul postării, au profitat de ocazie și s-au amuzat copios glumind pe această temă. „Îi ok postarea! Are multă tangență cu grupul, deci e benefică... Deci: Vând purcei! Pentru detalii în privat”, a scris un altul, iar susținerea a venit din partea unui alt membru al grupului: „Mișto chiloți”, a scris acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro