Cum au reacționat Larisa Iordache și Diana Bulimar după ce au fost eliminate de la „America Express”

Cum au reacționat Larisa Iordache și Diana Bulimar după ce au fost eliminate de la „America Express”

Larisa Iordache și Diana Bulimar sunt primele concurente care părăsesc emisiunea eliminate „America Express – Drumul Aurului”. Trei echipe au luptat pentru a rămâne în competiție, dar pentru cea de pe ultimul loc, totemul a fost roșu, în ediția 8, din 25 ianuarie.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit America Express

Cele două foste gimnaste, Larisa Iordache și Diana Bulimar, au terminat, miercuri, pe ultimul loc cursa pentru ultima șansă de a rămâne în show-ul America Express. Astfel, cele două au fost eliminate din show-ul care traversează peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cele două sportive sunt primele eliminate din concursul în care sunt puse la bătaie 30.000 de euro pentru câștigător.

În această ediție din 25 ianuarie, cele două gimnaste au făcut un spectacol de gimnastică și dans pe străzile din Ciudad de Mexico, alături de mariachi. „Ne-am gândit cum să facem să câștigăm mai repede și normal că am profitat de atuurile noastre și am început să ne dăm peste cap”, a explicat Larisa la Antena 1.

Se pare, însă, că nu a fost suficient pentru a depăși proba.

Mesaje pe rețelele de socializare

Imediat după finalul ediției, cele două au postat mesaje pe Instagram.

Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam”, a scris Larisa Iordache.

A fost o adevărată aventură ! Sunt lucruri pe care nu le poți simți si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite... Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi... Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut. V-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici”, a fost mesajul Dianei Bulimar, citează GSP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina