Cum au schimbat ucrainenii versurile unor colinde celebre pentru a-și transmite mesajul: „Războiul nu s-a terminat” VIDEO

Cum au schimbat ucrainenii versurile unor colinde celebre pentru a-și transmite mesajul: „Războiul nu s-a terminat” VIDEO

Versurile unor colinde celebre au fost schimbate de ucraineni pentru a transmite un mesaj mobilizator, într-un context greu pentru ei: „Războiul nu s-a terminat. Rămâneți alături de noi”.

Într-un videoclip publicat de united24.media, persoane îmbrăcate în uniforme militare ucrainene apar interpretând vocal și la mai multe instrumente fragmente din cinci colinde celebre în toată lumea, scrie G4Media .

Versurile diferă însă parțial de cele cunoscute, astfel încât colindele să transmită un mesaj important important pentru ei.

„Războiul nu s-a terminat”

Prin micile lor intervențiile, ucrainenii le transmit oamenilor să rămână alături de ei în lupta cu Rusia pentru că „războiul nu s-a terminat”.

Videoclipul a fost filmat chiar în Bahmut, simbolul celor mai dramatice lupte care au avut loc după invazia rusă din 24 februarie 2022.

Imaginile sunt filmate în tranșee, iar pe fundal se văd obiective civile distruse parțial sau total de bombardamentele rușilor.

Amintim că ucrainenii sărbătoresc luni pentru prima dată oficial Crăciunul conform calendarului gregoria n, un nou semn de îndepărtare de Rusia din cauza invaziei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Rusia a lansat 31 de drone și rachete asupra Ucrainei, însă aproape toate au fost doborâte, cu excepția a trei drone.

În mesajul de Crăciun, președintele Volodimir Zelenski dă asigurări că „în final, întunericul va pierde”, în timp ce Foreign Policy avertizează că ucrainenii s-ar putea confrunta cu o teroare de o amploare nemaiîntâlnită în Europa de la epoca totalitară din secolul XX dacă Rusia ar învinge în țara vecină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB