Cum comentează Nicolae Ciucă criticile lui Blaga la adresa conducerii PNL

Cum comentează Nicolae Ciucă criticile lui Blaga la adresa conducerii PNL

Premierul României nu a dorit să comenteze criticile aduse de Vasile Blaga la adresa conducerii PNL. Nicolae Ciucă susține că discuțiile și dezbaterile dintre membrii liberali arată că „suntem un partid viu”.

Nicolae Ciucă, premierul României FOTO: GOV.RO

„E o exprimare pe care nu vreau să o rostesc sau comentez. Percepția lor, notorietatea lor în public e un aspect care se va concretiza în momentul în care vom lua decizia noilor portofolii”, a declarat premierul Ciucă .

Acesta a adăugat ulterior că dezbaterile și discuțiile arată că partidul este unui viu „în care avem demnitatea să spunem lucrurilor pe nume”.

„Vă rog frumos să vorbim de lucruri serioase. Faptul că la nivelul PNL au loc discuții și dezbateri, arată că suntem un partid viu în care avem demnitatea să spunem lucrurilor pe nume”, a precizat Nicolae Ciucă .

Întâlnirea de la Vila Lac dintre tandemul Ciucă-Bode și liderii influenți din partid a fost una cu scântei, nume grele ca Ilie Bolojan și Vasile Blaga atragând atenția asupra problemelor de organizare, lipsa reformelor și atitudinea față de PSD, potrivit informațiilor „Adevărul”.

Vasile Blaga, europarlamentar PNL și unul dintre cei mai respectați oameni din partid, a criticat organizarea din interiorul PNL în cadrul întâlnirii liberalilor de la Vila Lac. Tot el a dat una din cele mai dure replici față de modul cum a ajuns PNL: „Suntem ospătarii PSD la guvernare”, a precizat un vicepreședinte al PNL pentru „Adevărul”.

Blaga a cerut ca PNL să vină la rotativă cu linia întâi a liderilor din partid și să înceteze experimentele cu oameni din zona a doua sau aduși din afara partidului, pentru că nu mai poate continua așa, mai ales în prag de alegeri. În ceea ce privește această opinie, a fost secondat de Rareș Bogdan. Prim-vicepreședintele PNL a afirmat că dacă nu vine pe funcția de vicepremier un nume greu ca Bolojan, Boc sau Blaga, atunci el e dispus să preia funcția aceasta, plus Ministerul Transporturilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…