Cum cureți locuința de energiile negative. Cel mai important obiect pe care trebuie să îl ai în casă

Cum cureți locuința de energiile negative. Cel mai important obiect pe care trebuie să îl ai în casă

Energiile negative acumulate în spaţiul în care trăieşti și care îţi afectează complet starea de spirit pot fi alungate. Există un obiect care nu trebuie să lipsească din nicio locuință. Experții în Feng Shui ne învață unde să îl plasăm pentru a aduce înțelegere, bunăstare și energie pozitivă.

Lumânările curăță casa de energii negative FOTO Shutterstock

Focul este un element esențial pentru a avea un Feng Shui echilibrat într-o casă , astfel că, pe lângă sobe și șeminee pe lemne, lumânările sunt cele mai accesibile surse de energie de foc pentru casa ta, scrie click.ro

Indiferent de locul în care alegeți să așezați lumânarea, asigurați-vă că nu este o zonă aglomerată sau îndesată într-un colț. O măsuță de cafea sau o insulă în bucătărie sunt spații ideale. Este esențial de știut și care sunt culorile care influențează starea de spirit, dar și de ce este important să alegeți lumânari din ceară de albine.

Citește articolul complet pe clik.ro

Sfaturi pentru a atrage bogăţia

Principiile Feng Shui pot influenţa energiile celor mai importante aspecte ale vieţii. Fie că este vorba de sănătate sau abundenţă, simbolurile chinezeşti ne pot ajuta în toate domeniile vieţii.

Arta Feng Shui susţine că mediul în care trăim influenţează fiecare aspect al existenţei. Tradiţia chineză abordează toate domeniile principale ale vieţii, bogăţia şi abundenţa fiind un aspect cheie.

Folosiţi puterea surselor de foc

În Feng Shui sursele de foc (cuptor, aragaz) se consideră generator al energiei din casă. Acolo se întâlnesc toate elementele pentru a crea susţinerea familiei. Cea mai bună zonă pentru poziţionarea acestui element este mijlocul camerei, unde bucătarul poate vedea ce se întâmplă în jur şi nu poate fi surprins. Dacă aragazul este lângă perete, cel mai bun mod de a remedia acest lucru este punerea unei oglinzi în spatele acestuia.

Tradiţia Feng Shui spune că sporirea fluxului de energie în zona abundenţei va spori bogăţia familiei. Este important să țineți cont de câteva specte:

Plasaţi plante verzi în zona bogăţiei pentru a promova creşterea în toate domeniile vieţii.

Păstraţi un castron de fructe pe masă ca simbol al abundenţei. De asemenea, puteţi atârna o oglindă mare în cameră pentru a reflecta ceea ce se află pe masă pentru a dubla simbolic bogăţia.

Aşezaţi clopoţei de vânt în zona bogăţiei din dormitor. Se recomandă să-i agăţaţi folosind o panglică roşie.

Decoraţi zona abundenţei cu simbolurile tradiţionale ale bogăţiei, cum ar fi broasca ţestoasă, un Buddha râzând sau monede chinezeşti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”