Cum i-au stricat teroriștii seara nașului Mihalache: „Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara...”

Cum i-au stricat teroriștii seara nașului Mihalache: „Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara...”

Fără comentarii. „Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa. Am comunicat, avem celulă de criză, totul a fost sub control, de altfel cred că m-aţi auzit vorbind toată noaptea”, a declarat Dan Mihalache pentru Gândul.

Mihalache a avut intervenţii telefonice în timpul nopţii la televiziunile din România, atrăgându-şi însă critici pentru o formulare nefericită: „Doamne ajută să nu fie români” printre victime.

„Nu au fost identificate victimele din punct de vedere al identităţii lor şi Doamne ajută să nu fie români printre ei. Probabil în cursul zilei vom avea un răspuns, sper care să fie unul fericit”, a declarat Mihalache la Digi 24, în jurul orei 6.00.

Dat de gol de liberalul Mihai Voicu pe Facebook:

CTP: Declarația ambasadorului României la Londra e deosebit de imbecilă!

„Mă gândesc că dincolo de șocul acestei noi crime abominabile, ticăloase, în mințile multor britanici care au votat Brexit - dacă a fost ceva - trebuie să fi fost ideea, speranța, că așa Marea Britanie scapă de toate relele care bântuie Europa. Prin ceea ce s-a petrecut seara trecută pe Podul Londrei, poate că vor înțelege britanicii că rămân uniți cu Europa, deocamadată prin moarte și suferință”, a comentat jurnalistul. „De aceeași natură - și mi se pare deosebit, deosebit de imbecilă - mi se pare declarația ambasadorului României la Londra cum că Doamne-ajută să nu fie români cu privire la victimele acestor asasinate. Adică: Doamne, dacă exiști, fă să fie morții la alții, nu la noi! Păi Dumnezeul ăsta, dacă există, trebuia să nu îngăduie să existe morți, oameni asasinați în acest mod oribil și strigător...unde?...la cer!”, a arătat Cristian Tudor Popescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...