Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul SRI de la Balotești!

Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul SRI de la Balotești!

Tatăl lui Mihai Tudose, diagnosticat cu Covid-19, are aproape 80 de ani și are și boli preexistente. Fostul premier a confirmat informația. S-a format un focar la Ambulanța Brăila.

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Doctorul și-a făcut testul la COVID după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat. Pacientul este tatăl fostului premier Mihai Tudose.

”Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă a ziarului Libertatea , precizând că este posibil ca acest caz să producă și un focar la Ambulanța Brăila, medicul care l-a îngrijit având multe contacte cu colegii săi.

Europarlamentarul Mihai Tudose, 53 de ani, a confirmat pentru Libertatea că tatăl său este infectat cu noul coronavirus, dar nu a dorit să comenteze mai mult. Fostul premier este afectat de această situație având în vedere că părintele său în vârstă de aproape 80 de ani suferă și de boli cronice.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa