Cum iubește fiecare zodie. Nativii care preferă relațiile stabile și cei care aleargă după aventură

Cum iubește fiecare zodie. Nativii care preferă relațiile stabile și cei care aleargă după aventură

Oricine visează la relații împlinite, însă astrele nu par a fi la fel de generoase cu toate zodiile. Astrologii arată că unii nativi sunt mai favorizați decât alții, care, oricâte eforturi ar depune, rămân doar cu speranțe.

Horoscop. FOTO Shutterstock

În plus, unii preferă relațiile stabile, alții sunt tentați de aventură. Fiecare zodie iubește în felul său și influențează, într-un fel sau altul, partenerii.

DivaHair.ro a făcut un clasament al celor mai iubitoare zodii.

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt considerați altruiști și profunzi în dragoste, astfel că au parte, cel mai adesea, de relațiii durabile.

Rac

Pentru nativii din Rac, iubirea este cel mai important lucru. Racii se dedică trup și suflet relației și nu caută aventuri, fiind familiști convinși.

Taur

Zodia Taur are cele mai durabile căsnicii. În ciuda aventurilor trecătoare, Taurii revin aproape de fiecare dată la relația oficială .

Berbec

Berbecii iubesc copleșitor și trăiesc dragostea la cote maxime. Sunt geloși în relații și își pot face partenerii să sufere nejustificat.

Capricorn

Capriconrul se lasă greu prins într-o relație, dar odată asumată iubirea, vor da dovadă de o pasiunea din ce în ce mai mare.

Scorpion

Scorpionul este dominat de erotism când vine vorba de dragoste, dar este și un familist convins, deși, uneori, mai calcă strâmb.

Leu

Pentru Leu, fidelitatea nu este punctul forte. Vrea să se simtă mereu dorit și cuceritor. Când se îndrăgostește, trăiește relația foarte intens.

Gemeni

Nativii Gemenii sunt cei mai pasionali. Caută dragostea intensă și se angajează cu greu într-o relație, după ce testează mai multe variante. Chiar și atunci când par foarte interesați de o persoană, își pot încerca norocul și cu altele.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt emoționali și romantici. Sentimentele lor sunt însă foarte versatile.

Balanță

În cazul Balanțelor, cel mai urât coșmar este să fie singure. Nu vor să rănească, dar greu au legături sentimentale puternice.

Fecioară

Fecioarele își exprimă destul de rar emoțiile, chiar și atunci când iubesc intens. În cazul lor, dragostea poate lua forma obsesiei, rămânând, adesea, un vis neîmplinit.

Vărsător

Vărsătorul se complace în simple aventuri, ca să se poată întoarce, de câte ori vrea, la modul său de viață independent. Fiind foarte concentrat pe propria persoană, se conectează greu chiar și cu cel/cea de care ajunge să fie îndrăgostit.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro