Cum l-a „ratat” una dintre cele mai frumoase românce pe Enrique Igleasias

Cum l-a „ratat” una dintre cele mai frumoase românce pe Enrique Igleasias

Diana Munteanu poate spune că a ratat una dintre cele mai mari ocazii din viața ei. Și anume, aceea de a sta la brațul lui Enrique Igleasias. Artistul s-a îndrăgostit până peste cap de românca noastră, însă, lucrurile nu s-au legat deloc, scrie substantial.ro .

Diana Munteanu a fost ani la rând una dintre cele mai „vânate” prezențe feminine de pe micul ecran. Aceasta s-a lansat în spațiul monden odată cu inaugurarea postului MTV. Deși era cunoscută și până atunci datorită ravagiilor pe care le făcea în rândul bărbaților, MTV a fost adevărata ei rampă de lansare.

La noi în România, MTV s-a lansat cu surle și trambițe, iar invitat de onoare a fost nimeni altul decât Enrique Iglesias. Artistul a fost invitat să cânte pe stadionul Lia Manoliu pentru a marca un moment important în industria muzicală de la noi. Însă, înainte de asta, Igleasias a trebuit să dea un interviu.

Pentru acel interviu, Diana Munteanu a fost trimisă la Londra. De cum a văzut-o, Enrique și-a pierdut mințile după românca noastră. Artistul a insistat mult timp pentru ca blondina să fie iubita lui, dar nu a avut nicio șansă. Iar asta nu pentru că nu ar fi avut atuurile necesare, ci pentru că inima Dianei Munteanu bătea pentru altcineva.

Cel mai mare regret din viața Dianei Munteanu. De ce i-a spus vedeta „nu” lui Enrique Iglesias Instagram Diana Munteanu nu a făcut cele mai inspirate alegeri

La vremea respectivă, Diana Munteanu era îndrăgostită lulea de Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali. Din păcate, relația dintre ea și Lucian nu a durat mai mult de doi ani. Astfel, din păcate, vedeta a rămas și fără Lucian, dar și fără celebrul Enrique Iglesias.

Deși s-a căsătorit cu fotbalistul Claudiu Niculescu, nici mariajul acesta nu a fost unul de lungă durată. Diana Munteanu și Claudiu au divorțat și au împreună un copil de 7 ani. Și, chiar dacă a trecut prin atâtea relații, vedeta regretă și în prezent că i-a spus „nu” lui Enrique Iglesias.

„Ce istorie frumoasă și ce poveste frumoasă a fost. Din păcate, nu s-a concretizat în final, deși cred că el și-ar fi dorit. Cea care a zis NU a fost Diana. Din păcate. Și cred că dacă mă întrebi și o întrebi și pe Diana, și acum regretă”, a spus Mircea Zara în podcastul lui Speak.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani