Cum pun vulpile stăpânire pe Londra: se plimbă cu mijloacele de transport în comun și stau la soare VIDEO

Cum pun vulpile stăpânire pe Londra: se plimbă cu mijloacele de transport în comun și stau la soare VIDEO

Locuitorii Londrei sunt terorizați de sunetul strident al împerecherii vulpilor. Pe măsură ce populația capitalei este în creștere, nu este de mirare că și numărul animalelor sălbatice a crescut, relatează Daily Mail.

În Londra există în jur de 10.000 de vulpi. Foto X AdriaanBXL via Daily Mail

Atrase de grămezile de gunoaie, vulpile „cuceresc” încet-încet orașul. În plus, cele care sunt stăpâne pe ele se încumetă să călătorească cu mijloacele de transport în comun și dau târcoale străzilor în toiul zilei.

Poate cel mai exasperant este sunetul strident și aproape chinuitor al împerecherii care nu-i lasă pe londonezi să doarmă noaptea.

În videoclipurile publicate pe rețelele de socializare, vulpile pot fi văzute în autobuzele londoneze în timpul zilei, întinzându-se de-a lungul scaunelor din spate. Unul dintre animale se uită curios la pasagerul care îl filmează, dar rămâne complet nemișcat în plimbarea sa liniștită prin capitală.

Conform London Wildlife Trust, în capitala Angliei există în jur de 10.000 de vulpi.

Vulpe într-un mijloc de transport în comun din Londra.

Vulpe într-un mijloc de transport în comun din Londra. Foto Captură video X

Mai multe vulpi au fost văzute afară și în timpul zilei, inclusiv lenevind pe mobilierul de grădină și făcând o plimbare pe stradă. Se pare că acestea au învățat că trebuie să se asigure înainte de a traversa strada.

Un videoclip surprinde momentul în care o vulpe se uită cu atenție de la stânga la dreapta și așteaptă ca mașinile să treacă pe lângă ea. După ce consideră că poate să traverseze, se strecoară pe sub o bancă și apoi dispare într-un gard viu.

Vulpile pot fi întâlnite de obicei noaptea, ceea ce face ca aventurile din timpul zilei din Londra să fie și mai nefirești.

În ciuda faptului că sunt observate în toiul zilei, londonezii le aud des și seara.

Un videoclip amuzant cu textul „POV: locuiești în sudul Londrei și vulpile sunt afară" arată situația cu care se confruntă mulți locuitori ai orașului în timpul nopții.

Perioada de împerechere este între decembrie și februarie, așa că londonezii ar trebui să se mai aștepte la câteva nopți nedormite înainte ca animalele gălăgioase să înceteze.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat