Cum reacționează un american după ce a încercat două rețete românești de salată de vinete VIDEO

Cum reacționează un american după ce a încercat două rețete românești de salată de vinete VIDEO

Un american curios și-a surprins urmăritorii cu reacția sa autentică la degustarea salatei de vinete, care este o mâncare simbol a bucătăriei românești.

Americanul și soția sa româncă FOTO: captură TikTok

Un american și-a încântat fanii cu o incursiune în aromele autentice și tradițiile gastronomice ale României.

„Salut astăzi încerc salată de vinete”, spune americanul pe TikTok, într-un română ușor stricată, în timp ce soția sa, de origine română, îi pregătește acestui aventurier culinar să descopere unul dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din România, potrivit stiridiaspora.ro.

Soția americanului a spus că a pregătit două rețete distincte de salată de vinete pentru degustare: una cu usturoi, iar cealaltă este cu ceapă călită.

„Am făcut două rețete de salată de vinete, una care conține usturoi și cealaltă este cu ceapă călită, așa cum mi-ați propus”, explică tânăra pe TikTok.

Americanul a degustat mai întâi varianta cu ceapă călită și a spus că este ”ok”.

Cu toate acestea, expresia feței sale pare să spună altceva, iar iubita lui observă detaliile subtile ale reacției sale.

A doua încercare aduce în prim-plan salata de vinete cu usturoi. Americanul, de data aceasta, este mult mai entuziasmat și recunoaște că aceasta este mult mai bună. Expresia feței sale și modul în care a savurat mușcătura dezvăluie că această variantă a câștigat inima sa.

„E mult mai bun”, declară el, iar fanii lor de pe internet sunt martorii reacției autentice și sincere a americanului față de această bucată de tradiție românească.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”