Cum s-a pozat Andreea Antonescu pe o stradă din Los Angeles

Cum s-a pozat Andreea Antonescu pe o stradă din Los Angeles

Andreea Antonescu nu contenește să-și uimească urmăritorii de pe Instagram. Artista a publicat o poză în care apare pe o stradă din Los Angeles, unde a fost să-și vadă fiica care locuiește alături de tatăl său.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului 2022. Foto: Arhivă

Andreea Antonescu, care a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului 2022 , și-a făcut apariția pe o stradă din Los Angeles purtând o bluză mulată și o fustă scurtă.

Cântăreața și jurnalistul Victor Vrînceanu urmează în câteva zile să-și boteze fiica . Cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea fetiței lor.

Emoții nu pot să spun că am, pentru că sunt zodia Fecioară și sunt foarte perfecționistă și tipicară. Acum pregătesc în detaliu fiecare minut care se va întâmpla acolo. Atunci, emoțiile mă vor cuprinde, probabil, în ultima zi când sper să nu leșin.

Vor fi mulți invitați și sperăm să se distreze, să se simtă bine și să facă parte, alături de noi, din povestea Victoriei, pentru că ne dorim la maximum lucrul acesta. Vrem să avem oameni dragi lângă noi”, a dezvăluit Andreea Antonescu, conform Playtech.

Vom avea foarte multe surprize! Le-am pus deja pe hârtie. Avem dansatori, momente artistice și, bineînțeles, cred că și mămica bebelușului va fi pe scenă în acea seară pentru că ne vom ocupa de treaba asta”, a mai precizat ea.

Nu știe aproape nimeni cine vor fi nașii. Sunt niște oameni dragi nouă, pe care îi respectăm la maximum. Sunt apropiați de-ai lui Victor și, cu siguranță, îi cunoașteți și voi!”, a mărturisit artista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?