Cum s-a răzbunat o femeie când și-a surprins soțul cu amanta. Ce au decis judecătorii în cazul ei

Cum s-a răzbunat o femeie când și-a surprins soțul cu amanta. Ce au decis judecătorii în cazul ei

Femeia și-a urmărit soțul cu o aplicație mobilă pentru a vedea dacă acesta se duce într-adevăr să ia copiii de la grădiniță.

Soțul a fost surprins cu amanta - captură video

Totul s-a petrecut în martie 2021, când Christie Lee Kennedy l-a surprins pe soțul ei, David Larkin, sărutând o altă femeie, pe o stradă dintr-o suburbie a orașului Brisbane, Australia .

Soția înșelată i-a lovit pe cei doi cu mașina, scrie 9News .

Cei doi amanți au fost descoperiți cu ajutorul unei aplicații mobile prin care Christie urmărea telefonul soțului. Acesta i-a spus că se ducea să ia copiii de la grădiniță, însă s-a dus să se întâlnească cu Zowie Noring.

Kennedy a spus că și-a văzut soțul „sărutându-se și îmbrățișându-se” cu cealaltă femeie și a accelerat în timp ce mergea spre ei, dar a frânat chiar când i-a lovit.

După ce i-a izbit, a coborât din mașină și a lovit-o pe Noring peste față, în timp ce i-a adresat injurii, după care s-a întors la mașină și a pornit-o. Noring a plecat de acolo cu mașina ei, iar Christie s-a întors la bărbatul care era întins pe stradă. A așteptat lângă el până a sosit ambulanța și poliția.

În timpul procesului, femeia a recunoscut că este vinovată pentru conducerea periculoasă a unui autovehicul, iar juriul a găsit-o nevinovată pentru vătămare corporală intenționată. deși procurorii au cerut ca ea să fie condamnată la 3 ani de închisoare, a primit doar o pedeapsă cu suspendare.

De asemenea, Christie Lee Kennedy este obligată să plătească câte 5.000 de dolari australieni atât fostului soț, cât și lui Noring, în termen de două săptămâni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…