Cum s-au cunoscut David Beckham și Victoria. Ce scrie pe biletul pe care fostul fotbalist îl păstrează de 20 de ani

Cum s-au cunoscut David Beckham și Victoria. Ce scrie pe biletul pe care fostul fotbalist îl păstrează de 20 de ani

David Beckham (48 de ani) a povestit la ”The Tonight Show” cum a cunoscut-o pe soția sa, Victoria în urmă cu mai bine de 20 de ani.

David și Victoria Beckham, relație de peste 20 de ani. Captură TV

Fostul mare fotbalist a transmis că a cunoscut-o pe cântăreața Victoria Beckham la un meci de fotbal al lui Manchester United și a recunoscut că și-a făcut cu greu curaj să-i ceară numărul de telefon. În cele din urmă, Victoria i-a lăsat numărul de telefon pe un bilet de tren, pe care David Beckham îl păstrează și în prezent.

”20 de ani... E incredibil, facem 21 de ani în iulie. Am întâlnit-o... A venit să vadă un meci în care jucam, la Londra, împreună cu managerul ei de atunci.

Era favorita sa de la Spice Girls

Știam despre Spice Girls, normal, era o trupă foarte populară la acel moment. Eu, în schimb, abia îmi consolidam poziția la Manchester United. Fiecare avea câte o favorită din Spice Girls. Atunci ne-am întâlnit prima dată. Nu am apucat să vorbesc cu ea atunci, iar săptămâna viitoare s-a întors la Manchester pentru un alt meci.

Băuse câteva pahare, așa că mi-am zis 'De ce nu?'. Am încercat să obțin numărul ei de telefon. Am vorbit cam o oră. Ea venise cu trenul și mi-a lăsat numărul de telefon pe biletul de tren, pe care încă îl am. 20 de ani și patru copii mai târziu”, a povestit David Beckham, la ”The Tonight Show”.

David Beckham e proprietarul clubului de fotbal Inter Miami, care l-a transferat recent pe campionul mondial Lionel Messi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?