Cum să alegi o cămașă la modă pentru bărbați? Ce stiluri și culori sunt la modă?

Cum să alegi o cămașă la modă pentru bărbați? Ce stiluri și culori sunt la modă?

Cămașa este articolul vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat care dorește să aibă ținute elegante, iar alegerea unei cămăși la modă poate fi principalul mod în care vei obține o ținută impecabilă.

Indiferent de vârsta sau de situația profesională pe care o ai, poți alege dintr-o mare varietate de modele de cămăși la modă. Iată câteva sfaturi practice legate de alegerea unei cămăși la modă. 

Ce stiluri de cămașă sunt la modă acum?

Ai posibilitatea de a alege cămașa preferată dintr-o mare varietate de modele de camasi barbati, deoarece în acest sezon se poartă modelele de cămăși versatile. O cămașă elegantă este întotdeauna la modă, însă acum ai posibilitatea de a o combina în mod inedit, fie cu teniși, fie cu sneakers și o pereche de pantaloni chino sau blugi, pentru o ținută casual cu accente elegante. Așadar, cămășile clasice, de preferat în culori uni, la care să asortezi diverse accesorii deosebite pentru o eleganță desăvârșită, pot fi alegerea perfectă. Un ceas frumos, o cravată sau un papion, o curea de piele, oricare dintre aceste accesorii pot fi purtate alături de o cămașă clasică, cu design minimalist, pentru un look casual-chic la modă. 

Cămășile cu imprimeuri reprezintă, de asemenea, o alegere preferată de bărbații cu stil și în acest an. Modele variate, în culori diverse, cu un croi elegant sau casual, toate acestea pot reprezenta alegerea ideală, iar modele care să îți fie pe plac, dar în același timp să respecte ultimele cerințe în materie de modă poți găsi pe Answear. Dungile verticale, cercurile, formele geometrice diverse, flori sau inscripții de diverse tipuri, toate oferă o notă unică ținutei pe care o porți, fie că este vorba despre o cămașă cu mânecă scurtă, fie că este vorba despre una cu mânecă lungă. Pentru o ținută completă, asortează o astfel de cămașă cu o pereche de pantaloni simpli – fie blugi negri sau culoarea denimului, fie pantaloni chino în culorile verde, albastru, gri. Pentru un aspect chic desăvârșit, poți purta cămașa pe sub un pulover tricotat sau pe sub o haină de costum. 

Ce materiale să alegi pentru cămașa perfectă?

Materialele ușoare, dar în același timp elegante reprezintă alegerea perfectă atunci când vine vorba de cămăși la modă în acest sezon. Deși neobișnuit pentru unii, catifeaua este un material îndrăgit acum chiar și de bărbații care vor o ținută elegantă, altfel. Cămășile de catifea sunt extrem de plăcute la atingere, confortabile, versatile și pot fi purtate mai ales peste un tricou simplu, alături de o pereche de pantaloni chino și o pereche de sneakers. Bejul, albul, cremul sau kaki-ul sunt culori extrem de apreciate în acest sens. 

Denimul a devenit clasicul cămășilor la modă. Pentru un aspect retro sau pentru unul modern, pentru purtători mai tineri sau mai în vârstă, denimul este materialul care poate fi asortat la atâtea ținute, încât nu ai cum să nu găsești varianta care să ți se potrivească.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”