Cum să mărești profitul la pariurile sportive

Cum să mărești profitul la pariurile sportive

Probabil că auziți o mulțime de discuții despre pariorii isteți. Termenul a atins proporții aproape mitice în lumea pariurilor sportive. Dar în același timp termenul este foarte prost înțeles. Sincer, oamenii le acordă prea mult credit pariorilor ageri. Ei cred că aceștia sunt oameni cu informații din interior, sisteme infailibile și mai multe cunoștințe decât ar putea avea vreodată un simplu muritor. Pur și simplu nu este adevărat. Diferența majoră dintre un parior isteț și un parior ocazional este cantitatea de timp și efort pe care o depun în urmărirea lor. Ne-am aștepta ca până și un jucător slab din NBA să fie mult mai bun decât un tip care joacă într-o ligă rec o dată pe săptămână. Jucătorul din NBA se antrenează și joacă baschet în fiecare zi și are parte de cel mai bun antrenament și acces la cele mai bune resurse. Tipul din liga rec se duce la sală după serviciu și joacă niște mingi înainte de a merge la bere și aripioare. La fel se întâmplă și în cazul pariurilor sportive. Un parior mai isteț face lucrurile mai isteț – și de aici vine succesul  - pentru că își petrece zilele și nopțile studiind jocurile, învățând cum funcționează jocurile și identificând modalități prin care se poate găsi profit. Pariorii ocazionali se uită la câteva statistici, citesc un articol sau două și aleg echipa care le place mai mult. Nu este vorba de informații din interior. Este vorba despre angajament.

Dacă vrei să pariezi pe sport, dar nu ai ales încă o casă de pariuri de încredere, atunci poți folosi una ca bet365. Casa de pariuri de incredere cu o lunga istorie.

Munca pe care o depun pariorii isteți le permite să înțeleagă ce contează cu adevărat și care este cu adevărat drumul spre profit. De asemenea, ei știu ce nu trebuie să facă. Iată trei lucruri pe care pariorii isteți le știu și pe care pariorii ocazionali de obicei nu le știu:

  1. Scorul final nu contează aproape niciodată. Chiar nu contează care a fost scorul final într-un meci. Asta este istorie și nu contează. Ceea ce îi interesează mult mai mult pe pariorii isteți este de ce s-a întâmplat rezultatul. Scorul în sine nu prea te ajută - două echipe pot ajunge la un scor de 27-14 într-un milion de moduri diferite. Ceea ce contează sunt detaliile care au contribuit la obținerea acelui rezultat și ceea ce aceste detalii vă pot spune despre ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor. Pariorii isteți se vor uita la aceste detalii. Pariorii ocazionali vor vedea că o echipă a câștigat ultimele două meciuri la 20 de puncte și vor presupune că o va face din nou, fără să se uite cum a făcut-o și dacă va fi capabilă să o facă împotriva următorului adversar.
  1. Parlays și teasers sunt pentru fraieri. Există situații foarte unice în care pariorii isteți vor folosi parlays, dar în cea mai mare parte nu vor să aibă nimic de-a face cu aceste pariuri - mai ales atunci când parlays implică spread-ul de puncte și nu moneyline-ul. Motivul este simplu - câștigul unui parlay este mai mic decât riscul implicat în parlay, așa că, pe termen lung, există o așteptare negativă la pariuri. Cu alte cuvinte, dacă le jucați suficient de mult timp, veți pierde bani din ele. Jocurile cu așteptări negative sunt modul în care cazinourile își fac banii, dar de ce să le dai cazinourilor banii tăi? Nu merită pentru că există pariuri mai bune care îți oferă o așteptare mult mai rezonabilă de profit. Există un motiv foarte bun pentru care casele de pariuri sportive împing atât de tare parlays și teasers – le folosesc drept licențe pentru a tipări bani pentru ei.


3. Pariorii ocazionali sunt preocupați de cine cred ei că va câștiga meciul. Ei își fac alegerile în funcție de cine este echipa cea mai bună. Pe pariorii deștepți nu le pasă deloc de asta. Ceea ce îi interesează este care este linia, cum se compară aceasta cu viziunea lor asupra jocului și dacă există o diferență între linie și această așteptare. Cu alte cuvinte, le pasă de valoare. Dacă poți cumpăra o monedă de aur cu 500 de dolari, iar aurul din monedă valorează 500 de dolari, atunci nu ai niciun motiv să cumperi moneda, decât dacă îți place. Totuși, dacă poți cumpăra moneda cu 400 de dolari, atunci o vei face toată ziua, în fiecare zi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante