Cum să porți printuri trendy? Cele mai bune metode pentru a combina imprimeurile și culorile în ținute de damă moderne

Cum să porți printuri trendy? Cele mai bune metode pentru a combina imprimeurile și culorile în ținute de damă moderne

Imprimeurile sunt cele care pot adăuga ținutelor un plus de stil și personalitate, însă va trebui să le alegi pe cele potrivite cu personalitatea și stilul tău. Este foarte important ca printurile să fie integrate și combinate corespunzător în ținute, mai ales atunci când ai de ales dintr-o gamă variată de astfel de piese vestimentare. Sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a integra imprimeurile corect în outfiturile tale.

Începe cu imprimeuri subtile

Dacă nu te simți încrezătoare în purtarea imprimeurilor puternice, începe cu opțiuni mai subtile. Alege imprimeuri mici, cum ar fi buline sau dungi fine, care să aducă o notă subtilă de interes ținutei tale. De asemenea, poți opta pentru tricouri Guess damă ofertă unde vei găsi tricouri cu imprimeuri mici sau cu mesaje interesante.

Combinații cu piese uni

Pentru a evita o încărcare vizuală excesivă, combină piesele imprimate cu piese uni. Astfel, imprimeul va fi punctul focal al ținutei tale. Alege o piesă vestimentară cu un imprimeu puternic și completează-o cu elemente uni în culori care se regăsesc în imprimeu.

Mix and match

Poți încerca să mixezi diferite imprimeuri în aceeași ținută, dar asigură-te că acestea se armonizează între ele. Alege imprimeuri în același ton cromatic sau cu același stil, pentru a crea o coeziune vizuală. De exemplu, poți asocia o fustă cu imprimeu floral cu o cămașă cu imprimeu geometric.

mix-and-match

Accentuează o piesă din ținută

Dacă ai o piesă cu un imprimeu puternic, poți alege să o pui în valoare și să o accentuezi prin combinarea cu piese uni. În acest fel, imprimeul va deveni punctul focal al ținutei tale și va atrage atenția. Poți opta spre exemplu pentru cămăși albe damă la modă pentru a scoate în evidență o fustă cu imprimeuri sau o pereche de pantaloni cu modele.

Păstrează proporțiile

Este important să ai în vedere proporțiile atunci când porți imprimeuri. Dacă ai o piesă cu un imprimeu mare, alege să o asortezi cu piese mai simple și cu imprimeuri mai mici. Acest lucru va ajuta la echilibrarea și armonizarea ținutei tale. În plus, nu alege imprimeuri orizontale atunci când vrei să subțiezi silueta și nici imprimeuri verticale în momentul în care vrei să adaugi volum.

Accesorizează cu discreție

Atunci când porți imprimeuri, alege accesorii discrete și minimaliste. Acestea vor completa ținuta fără a crea o competiție vizuală cu imprimeurile. Optează pentru bijuterii subtile și genți sau pantofi în culori neutre. Nu uita că accesoriile sunt acolo pentru a completa ținuta și pentru a o face să arate mai bine, însă atunci când exagerezi cu ele, efectul poate fi dramatic opus.

Încredere și experimentare

Cea mai importantă componentă a purtării imprimeurilor este încrederea în propriul stil și experimentarea. Fii deschisă la încercarea de noi combinații și asocieri și alege imprimeurile care îți plac și reflectă personalitatea ta.

Alege de fiecare dată printuri și combinații de culori care se potrivesc perfect cu personalitatea ta și care te fac să te simți bine. Inclusiv minimalismul poate fi o soluție atunci când începi să folosești imprimeuri pentru prima dată. Poți avea o singură piesă cu imprimeuri, chiar și una foarte mică la început, până când vei descoperi cât de interesant este să combini texturi și modele pentru a obține outfituri originale.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat