Cum se închide gura criticilor. Cristiano Ronaldo cumpără grupul media care l-a contestat în ultimii ani

Cum se închide gura criticilor. Cristiano Ronaldo cumpără grupul media care l-a contestat în ultimii ani

Cristiano Ronaldo intenționează să investească în principalul grup media din Portugalia, Cofina, cu care în trecut a avut mai multe episoade tensionate.

Cristiano Ronaldo investește în media din țara natală. Foto Al Nassr

Chiar dacă deține recordul de goluri în Liga Campionilor, a câștigat de cinci ori Balonul de Aur și e cel mai selecționat fotbalist de pe planetă , Cristiano Ronaldo a fost criticat în dese rânduri acasă, în principal de ziariștii grupului Cofina. În 2014, fotbalistul a câştigat un proces împotriva Correio da Manha pentru violarea intimităţii. În mai multe rânduri, el a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor de la postul de televiziune al grupului Cofina, CMTV.

Iar în timpul pregătirilor pentru Euro 2016, actualul jucător al lui Al Nassr a luat microfonul unui reporter al CMTV şi l-a aruncat într-un lac.

Va prelua 30% din grupul media

Și când ai bani, cum le închizi gura contestatarilor? Cumpărându-i! Așa va face și Cristiano Ronaldo, desemnat de Forbes cel mai bogat sportiv din toate timpurile. Directorul general al grupului Cofina, Luis Santana, a declarat starul lusitan intenţionează să preia o participaţie în cadrul grupului.

Luis Santana a explicat că intrarea fotbalistului în capitalul grupului se va face în cadrul unui "Management Buy-Out (MBO)", o preluare a companiei de către managerii acesteia care va fi "prezentată în curând acţionarilor". El a adăugat că "a-l avea pe Cristiano Ronaldo [...] ca investitor este, bineînţeles, un mare motiv de satisfacţie".

Ronaldo ar putea deveni principalul acţionar al Cofina, cu o participaţie de 30% a cărei valoare este estimată la 70 de milioane de euro, potrivit site-ului de ştiri economice Eco.

Cristiano Ronaldo are un nou antrenor la Al Nassr

Al Nassr i-a găsit un nou antrenor lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), după demiterea lui Rudi Garcia. Arabii au finalizat cu succes negocierile cu portughezul Luis Castro (61 de ani), iar mutarea ar urma să fie oficializată în scurt timp. Tehnicianul s-a despărțit zilele acestea de gruparea braziliană Botafogo. În sezonul trecut, Al Nassr a ratat toate obiectivele: campionatul, Cupa sau Super Cupa Arabiei Saudite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat