Cum se menține în formă Brigitte Macron. Secretul siluetei impecabile a primei doamne a Franței FOTO

Cum se menține în formă Brigitte Macron. Secretul siluetei impecabile a primei doamne a Franței FOTO

Adeptă a unui stil de viață sănătos, la 70 de ani, Brigitte Macron este într-o formă de invidiat. Ce face prima doamnă pentru a arăta bine?

Emmanuel și Brigitte Macron FOTO Profimedia

Este bunică, are șapte nepoți, dar și un fizic pe care îl invidiază multe femei care nu au nici jumătate din vârsta ei. Brigitte Macron, soția președintelui francez Emmanuel Macron , atrage toate privirile oriunde apare și este considerată una dintre cele mai elegante femei din lume.

Nu este adepta dietelor drastice sau a suplimentelor-minune, ci are un stil de viață sănătos, echilibrat, chiar de modă veche, s-ar putea spune. Fructele și legumele sunt aliatul său cel mai bun, de aceea dieta primei doamne le include zilnic. Nu mai puțin de zece fructe și legume diferite, după cum a dezvăluit Guillaume Gomez, bucătar-șef la Palatul Elysée. Iar atunci când dorește să se răsfețe, o bucată de brânză franțuzească și un pahar cu vin sunt preferatele sale.

Cuplul prezidențial are gusturi tradiționale și nu solicită mâncăruri sofisticate personalului de la bucătărie. În general preferă mâncăruri rustice franceze, preparate cu ingrediente locale, provenite din localități din apropierea Parisului.

Singurele lor cerințe? Zece fructe și legume pe zi pentru doamna Macron și „fără junk food“ pentru soțul ei, a dezvăluit Guillaume Gomez într-un interviu pentru Madame Figaro. Brigitte Macron preferă legumele și fructele de sezon, cultivate local.

Ca majoritatea francezilor, cuplul prezidențial acordă o importanță deosebită meselor, care devin un adevărat ritual și nu sunt doar o satisfacere a unei necesități fizice. Totuși, aspectul fizic al doamnei Macron nu se datorează doar genelor bune și dietei, ci și activității fizice, o combinație de Pilates și exerciții pentru tonifierea musculaturii.

Doamna Macron este cunoscută pentru gusturile sale rafinate, dar și îndrăznețe în materie de modă , care completează și evidențiază lookul său. Jeans skinny, stiletto, tocuri de 12 centimetri, fuste scurte, pantaloni de piele, prima doamnă a Franței îndrăznește orice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat