Cum se menține în formă Silvia Dumitrescu, la 63 de ani. Regimul de viață de la care nu se abate niciodată

Cum se menține în formă Silvia Dumitrescu, la 63 de ani. Regimul de viață de la care nu se abate niciodată

Silvia Dumitrescu este atentă la siluetă chiar dacă are 63 de ani. Vedeta a fost suprinsă în parcul Bordei, unde ieșise la mișcarea zilnică pentru a da jos kilogramele în exces. Îndrăgita cântăreață spune însă că nu doar aceasta este metoda prin care se menține în formă.

Silvia Dumitrescu are 63 de ani FOTO Adevărul

"În general fac în medie cam 10.000 – 15.000 de pași. Am o aplicație specială și când ies să fac mișcare îmi arată numărul lor. Cam de trei ori pe săptămână ies în parc, în zilele alea bune și libere. M-am apucat acum să fac și aqua gym", a declarat vedeta pentru click.ro

Artista a mărturisit că adoră să petreacă timp în aer liber, mai ales în zonele liniștite, lucru care o ajută să se relaxeze și să aibă grijă de silueta sa. Pe lângă plimbările lungi, Silvia Dumitrescu ține cont și de hidratare.

„Încerc să beau câte doi litri de apă pe zi și să elimin de tot lichidele care au acid pentru că nu îmi fac bine. Acum mai am și perioade când beau câte un litru jumătate de apă pe zi. Totul depinde și de programul meu din acea zi și cât de cald este afară”, a spus Silvia Dumitrescu.

Citește articolul complet pe click.ro

Monica Anghel arată ca un fotomodel

După ce a slăbit spectaculos zeci de kilograme, Monica Anghel vrea să ajute și alte persoane în lupta cu kilogramele. Pentru că știe exact ce înseamnă acest lucru, artista se pregătește pentru a finaliza cursul de instructor fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională.

Monica Anghel , de 51 de ani, a vorbit despre acest lucru în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artista a spus își dorește să ajute oamenii să aibă o alimentație corectă, după ce, ani de zile ea însăși a dus un război cu greutatea, relatează libertatea.ro . Acum a ajuns să aibă 60 de kilograme.

Interpreta de muzică ușoară a spus că în urmă cu 6 ani a început această transformare, iar analizele de acum dovedesc faptul că pierderea celor 43 de kilograme s-a făcut sănătos. Mai mult decât atât, nu a renunțat niciodată la mișcare.

"Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă”, a dezvăluit artista în emisiunea „La Măruță”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...