Cum se schimbă strategiile la „Survivor România“: au mai rămas doar nouă concurenți

Cum se schimbă strategiile la „Survivor România“: au mai rămas doar nouă concurenți

În ediția din această seară, membrii tribului Taino încep să facă noi strategii și alianțe pentru a rămâne în concurs.

Doar nouă concurenți au rămas în competiția „Survivor România“ FOTO Pro TV

Au trecut aproape patru luni de când concurenții au pășit pentru prima dată pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană, de când au început să descopere probele acestui sezon și să lupte pentru fiecare recompensă sau șansă de a comunica cu cei de acasă. Doar nouă concurenți au reușit să reziste până în această etapă, iar cu fiecare zi ei învață să se adapteze la noile tactici și strategii, astfel încât să se apropie pas cu pas de câștigarea marelui premiu.

Astăzi, membrii tribului Taino vor avea primele discuții după ce în urmă cu doar câteva zile au văzut cum Alin Chirilă a părăsit competiția . „A fost cel mai puternic concurent aflat la eliminare“, admite Carmen Grebenișan. „Trebuia de mult să stea acasă, pe canapea“, va spune Alexandra Porkolab, fosta colegă din echipa Războinicilor.

Cu fiecare eliminare, cei rămași în joc trebuie să se adapteze și să gândească noi strategii care să le ofere lor șansa de a mai face câte un pas spre finală. „Dinamica o să se schimbe în fiecare zi“, crede Andrei Krișan. Bianca Patrichi va admite care este teama ei acum: „Oamenii sunt imprevizibili, de ei trebuie să-mi fie frică, nu de trasee“.

Concurenții vor intra pe traseu într-un nou Joc de Recompensă și vor afla că ar putea câștiga unul dintre cele mai importante și mari premii de până acum. Ce vor observa membrii tribului Taino despre relațiile existente între ei și despre cei care se schimbă pentru a-și asigura locul în joc, vom vedea în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV, într-o nouă ediție a show-ului „Survivor România“ Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...