Cum se simt bărbaţii şi femeile după o aventură de o noapte cu un necunoscut?

Cum se simt bărbaţii şi femeile după o aventură de o noapte cu un necunoscut?

Cercetătorii au analizat modul în care se simt oamenii în funcţie de gen după o primă partidă de sex cu un necunoscut.

Rezultatele au fost suprinzătoare, prezentând faptul că femeile, în medie, regretă relaţiile intime cu necunoscuţi mult mai des decât bărbaţii, în timp ce bărbaţii regretă atunci când nu acceptă o partidă de sex cu o necunoscută mult mai des decât femeile, informează Inverse. 

În cadrul cercetării, experţi din Statele Unite ale Americii şi din Norvegia au studiat 263 de participanţi cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani. Din cadrul grupului, 37% dintre femei şi 20% dintre bărbaţi au afirmat că regretă ultimele relaţii intime cu străini. În contrast, 30% dintre femeile norvegiene şi 50% dintre bărbaţi au susţinut că sunt fericiţi în cadrul vieţii lor sexuale.

Cercetătorii consideră că diviziunea dintre genuri este provocată de factori biologici. Psihologia evoluţionistă dictează succesul reproductiv pentru bărbaţi, fiind necesară obţinerea relaţiilor intime, iar în cazul femeilor grijile din subconştient privind apariţia unei sarcini le fac să refuze anumite aventuri.

Deşi această afirmaţie nu explică în totalitate diferenţele dintre genuri, un alt subiect important ar putea fi pus în discuţie – satisfacţia sexuală. Bărbaţii au orgasm în timpul aventurilor de o noapte mult mai des decât femeile.

În cadrul unui studiu realizat asupra a 12.925 de studenţi de la Universităţile Standford şi Indiana s-a descoperit faptul că bărbaţii au mult mai multe şanse să obţină un orgasm în timpul relaţiilor intime cu străini decât femeile. Însă, în timpul sexului din cadrul relaţiilor de lungă durată, procentul satisfacţiei femeilor creşte la 80%. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

3 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

4 De citit!

5 Așa o fi?