Cum se simte Florin Piersic după ce a fost internat la Institutul Matei Balş

Cum se simte Florin Piersic după ce a fost internat la Institutul Matei Balş

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarat surse medicale.

Florin Piersic a fost transferat la București Sursa foto: Facebook Radu T

Actorul Florin Piersic fusese internat la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este una bună, potrivit medicilor, tocmai de aceea actorul este internat pe o secție normală a spitalului Matei Balș, nu la Terapie Intensivă.

"Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunch i la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”