Cum și-a găsit Mihai Trăistariu apartamentele închiriate de 1 Mai pe litoral. „Se îmbată, se droghează și distrug tot”

Cum și-a găsit Mihai Trăistariu apartamentele închiriate de 1 Mai pe litoral. „Se îmbată, se droghează și distrug tot”

Mihai Trăistariu a descris cum arătau patru dintre cele șase apartamente pe care le-a închiriat pe litoral în minivacanța de 1 Mai. El spune că turiștii ideali sunt familiile cu copii.

Mihai Trăstariu

Mihai Trăistariu scrie pe pagina sa de Facebook că a închiriat șase apartamente în Mamaia Nord.

„Camerista mi-a trimis poze cu stricăciunile din acest weekend. N-am visat vreodată să mă fac hotelier însă ... iată-mă căzând turiști de pretutindeni. După doar patru zile de stat la cele șase apartamente, daunele sunt următoarele”, scrie Mihai Trăistariu .

El spune că la unul dintre apartamente, turiștii au rupt capul de duș. „De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil. Sau, ca să-i iert.”

Banii și vinul FOTO: FB/Mihai T.

Banii și vinul FOTO: FB/Mihai T.

La un alt apartament au rupt suportul de la hârtia igienică, iar la altul pilota a fost pătată cu sânge. „Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă”, scrie Trăistariu.

La un alt apartament nu mai merge telecomanda de la aparatul de aer condiționat.

„Concluzie: Păi, nu-ți vine să te lași de turism ? Nu-mi vine. Tot înainte ! Aștept ERA ROBOȚILOR. Inteligența artificială va lăsa totul impecabil când se va caza la mine”.

Mihai Trăistariu scrie că este al patrulea an în care închiriază apartamente la malul mării și face unele recomandări proprietarilor de apartamente de închiriat:

„Am învățat din mers un mega lucru: nu cazați copii fără părinți. Fugiți de ei cât puteți. Distrug tot. Sunt iresponsabili și nu le pasă de nimic. De 1 mai, la mare au venit doar tineri de pretutindeni. La cluburile din Mamaia. Se îmbată, se droghează și distrug tot. În schimb, familiile cu copii sunt perfecte. Lasă totul ca la carte, uneori fac și curat la plecare deși nu e nevoie pentru că avem cameristă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...