Cum va fi vremea în week-end: unde va fi din nou frig

Cum va fi vremea în week-end: unde va fi din nou frig

Începând din weekend, deși valorile termice vor marca o scădere în vestul, nordul și centrul țării, vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă în sud și sud-est.

Vremea se încălzește în weekend, dar nu peste tot

Meteorologii anunță o vreme cât se poate de frumoasă pentru acest sfârșit de săptămână, dar și cu schimbări în mai multe zone din țară.

Chiar dacă în primele zile ale săptămânii temperaturile nu au fost așa de ridicate cum s-a prognozat inițial, de joi ele au început să crească, iar vremea o să devină deosebit de caldă .

Ziua de vineri va fi și ce mai călduroasă, în toată țara, când sunt anunțate temperaturi chiar și de 20 de grade Celsius, cu soare mult, în week-end însă se anunță din nou o scădere a valorilor din termometre . Nu peste tot, după cum spun meteorologii.

De sâmbătă, sisteme frontale vor traversa teritoriul țării noastre, vor mai aduce schimbări și în aspectul termic. De altfel, din nou se va răci în weekend în jumătatea de nord a teritoriului”, aspus meteorologul Alina Șerban, potrivit antena3.ro.

Pentru săptănâna viitoare, sunt estimate valori termice diurne mai scăzute, dar apropiate de normalul perioadei, la o medie regională de 14-16 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată după 27 martie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Cele mai noi date despre pensionarii din România

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...