Cum va fi vremea vineri, 12 mai. Weekendul începe cu ploi pe arii restrânse

Cum va fi vremea vineri, 12 mai. Weekendul începe cu ploi pe arii restrânse

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 mai. Se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie pe arii locale.

Litoralul românesc FOTO: Ovidiu Oprea

Vineri, 12 mai 2023, vremea va fi rece pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 13 și 19 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și va ploua în vest, sud-vest, centru și pe arii restrânse în rest.

Vor fi și averse, izolat, moderat cantitativ.

Pe crestele montane se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla în continuare intens în sudul Banatului și vestul Carpaților Meridionali, iar în celelalte zona va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 12 grade Celsius.

În București, vremea se va menține deosebit de rece cu o maximă a temperaturii a aerului în jurul a 17 grade Celsius, iar minima va fi de 6-7 grade Celsius. Cerul va avea unele înnorări și vor fi posibile ploi ușoare. Vântul va sufla moderat.

La malul mării (Constanța), cerul va fi în mare parte înnorat, cu intensificări ale vântului și șanse reduse de precipitații. Peste noapte se înseninează. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

În Brașov, vremea va fi în general rece, cerul mai mult noros și sunt șanse să plouă în averse. Maxima zilei nu va depăși 13 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

În Iași cerul va fi în mare parte înnorat, cu o temperatură maximă de 18 grade Celsius. Noaptea va fi rece, cerul va fi înnorat, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...