Cum vrea o italiancă să arate lumii că e nepoata secretă a celebrului Lamborghini. Dovada că nu minte

Cum vrea o italiancă să arate lumii că e nepoata secretă a celebrului Lamborghini. Dovada că nu minte

Într-un episod demn de un scenariu de telenovelă, o cosmeticiană italiană, în vârstă de 35 de ani, susține că este nepoata secretă a fondatorului Lamborghini și luptă pentru recunoașterea oficială a legăturii de sânge. Bătălia se desfășoară în instanță, iar femeia a angajat un detectiv particular.

Flavia Borzone afirmă că e soră cu Elettra Lamborghini FOTO Colaj Instagram

Flavia Borzone, în vârstă de 35 de ani încearcă acum să își dovedească afirmațiile cu ajutorul unei probe ADN, obținută în mod ilegal, conform Daily Mail .

De-a lungul timpului, Borzone a adus în spațiul public acuzații privind o relație amoroasă dintre Tonino Lamborghini, fiul fondatorului celebrului producător de mașini sport, și mama ei, cântăreața de operă napolitană, Rosalba Colosimo. În ciuda contestațiilor familiei Lamborghini, Borzone a rămas hotărâtă să-și dovedească apartenența.

Flavia Borzone a spus că Lamborghini s-a oprit și i-ar fi oferit o plimbare mamei sale, în timp ce aștepta un autobuz în Milano. Se pare că perechea a început o relație amoroasă, iar în 1988 s-a născut ea.

Dar după ce a făcut publice afirmațiile, în anul 2019, în programele TV și reviste mondene, ea s-a confruntat cu o luptă dificilă pentru a dovedi că este, de fapt, rudă cu familia Lamborghini.

„Paiul celor o mie de secrete”

Un detaliu inedit al acestei lupte este angajarea unui detectiv particular, pentru a obține o probă de ADN de la Elettra Lamborghini, moștenitoarea aparentă a imperiului automobilistic. Detectivii au reușit să găsească un pai folosit de Elettra și au recoltat saliva pentru teste genetice.

Universitatea din Ferrara a confirmat o potrivire genetică între Borzone și Lamborghini, numind proba de ADN „paiul celor o mie de secrete.”

Cu toate acestea, avocații familiei Lamborghini au contestat legalitatea prelevarii probei, argumentând că aceasta a fost realizată fără consimțământ și, prin urmare, nu ar trebui considerată o dovadă validă.

Avocatul lui femeii, Sergio Culiersi, a subliniat însă că aceasta este o încercare de a aduce în fața justiției o „dovadă că nu minte.”

El a adăugat că potrivirea ADN a dovedit „100 la sută că femeile sunt surori”.

Tot în anul 2019, Flavia a mers la Bologna pentru a-l întâlni pe Tonino, presupusul său tată. Ea a înregistrat, în secret, o conversație cu moștenitorul Lamborghini, care conduce ramura de bunuri de lux în valoare de 400 de milioane de euro , la întâlnirea cu el.

Tonino Lamborghini FOTO Instagram

Tonino Lamborghini FOTO Instagram

„În conversație, domnul Lamborghini a recunoscut că a avut o relație cu Colosimo”, a declarat unul dintre avocații ei, în instanță.

Flavia Borzone a mai mărturisit că a trăit ani de zile fără a ști cine este tatăl ei și că această bătălie nu este motivată de câștiguri financiare, ci de dorința de adevăr. Mama sa a subliniat că, dacă ar fi fost vorba de bani, demersul ar fi fost făcut cu mulți ani în urmă.

Procesul a fost amânat până în luna martie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat